De ce o urăsc toţi pe FCSB?

8 mai 2017 28849 afişări Comentează şi tu Blog

Asta e impresia pe final de campionat, că toţi o urăsc pe FCSB. Dacă Becali s-ar întreba şi el de ce, dacă l-ar duce un pic bibilica, ar înţelege ce se întâmplă, şi-ar da seama că a creat un monstru. Da, acest FCSB e un monstru. O echipă fără cap şi fără coadă, un experiment al unui om certat cu legile şi care a putut învârti multe în această ţară coruptă.

Problema e că nu prea îi mai merge, nici cu valize, nici cu influenţe, nici chiar cu diversiunile lui de la tv. Lumea s-a săturat, de-aia nici nu mai vin oamenii la stadion, nici ei nu înţeleg ce e cu echipa asta, a cui e, ce vrea, pentru cine joacă, iar cei care mai vin speră încă în Steaua lor.

Aşadar, de ce urăsc Steaua toate celelalte cluburi din play-off? De ce e conspiraţia asta împotriva mieluşeilor lui Gigi?

Răspunsul e simplu, nu trebuie să vă gândiţi prea mult. Toţi oamenii lui Becali, ca şi el însusşi, au atras numai antipatii, numai duşmănii, numai războaie, iar acum a venit ora scadenţei.

Prin MM curge venin, are ochii injectaţi când vorbeşte, Reghecampf emană o aroganţă prostească, iar Becali a jignit atât de multă lume, că nu-l mai spală nici donaţii de milioane de euro.

Ei au scuipat cu vorbe în stânga şi-n dreapta, s-au crezut mai presus de legi şi de legea bunului simţ. Cine să-i mai înghită?

Credeţi că a scăpat cineva de flegma lor? Noi sau voi, cei care mergeţi pe stadioane? Sunteţi naivi. Am fost călcaţi cu toţii în picioare, fără milă, fără ruşine şi fără remuşcări.

FCSB-ul ăsta chinuit din meciul cu Astra nu merită campionatul. Nu-i vedeţi cum joacă? Se chinuie, şchioapătă, nici ei nu ştiu cine sunt şi pe cine reprezintă.

Adunătura asta e continuatoarea Stelei, a marii echipe din anii 80, dar nu e Steaua, scuzaţi-mă. Becali şi ai lui au distrus tot ce însemna spirit, tradiţie, istorie, glorii.

De ce urăşte toată lumea FCSB? Păi de-aia!

Versiune selectata: mobil / standard