Florin Prunea a încercat să dea lovitura în domeniul transporturilor, dar un eveniment tragic i-a pus capăt rapid carierei de antreprenor.
Fostul component al Generației de Aur a ascultat sfaturile celor din jur și a încercat să investească banii în diverse afaceri, însă fără succes. Înaintea celebrei afaceri din domeniul horeca, dărâmată de Primăria Capitalei, a cumpărat un tir, iar șoferul său a decedat la scurt timp de la startul afacerii.
Fostul internațional român a dezvăluit că unchiul său l-a convins să își cumpere un tir prin 1992. Dat fiind faptul că nu avea permis pentru camioane, a angajat un șofer profesionist destul de în vârstă pe care la un moment dat l-a rugat să nu mai plece în curse, ci să continue la birou.
Parcă a prevestit că se va întâmpla ceva rău. Într-o zi s-a trezit cu un telefon din partea soției care l-a anunțat de decesul bărbatului. Acesta decedase într-o parcare din Germania, în timp ce se afla într-o cursă, astfel că Florin Prunea a fost nevoit să plătească o sumă uriașă pentru a-l putea aduce în România.
A glumit pe seama ghinionului său, spunând că putea fi ca Benone Lazăr, fostul patron de la Internațional Curtea de Argeș și om de afaceri în domeniul transporturilor.
„Am avut un tir, eu. Dar nu am fost șofer. În 1992. M-a îmbârligat unchiul meu: >. Dar până luai licența… stăteai la coada, la Ministerul Transporturilor, de te lua naiba. Și mi-a murit șoferul în Germania. M-am rugat de el să nu mai plece >. Avea 62 de ani. A murit în parcare. S-a oprit să doarmă și a murit în somn. M-a sunat soția lui, plângând, să îl aducem acasă. >. După aia, am pierdut tirul. L-am dat ieftin. Eu am dat 32.000 de dolari. Eram și eu un Benone Lazăr acum”, a spus Florin Prunea, la iamsport.
„Am avut un tir, eu. Dar nu am fost șofer. În 1992. M-a îmbârligat unchiul meu: >. Dar până luai licența… stăteai la coada, la Ministerul Transporturilor, de te lua naiba.
Și mi-a murit șoferul în Germania. M-am rugat de el să nu mai plece >. Avea 62 de ani. A murit în parcare. S-a oprit să doarmă și a murit în somn.
M-a sunat soția lui, plângând, să îl aducem acasă. >. După aia, am pierdut tirul. L-am dat ieftin. Eu am dat 32.000 de dolari. Eram și eu un Benone Lazăr acum”, a spus Florin Prunea, la iamsport.
După eșecul din afacerea cu tiruri, Florin Prunea și-a mai încercat norocul la patru ani de la Mondialul din SUA. A făcut o terasă chiar în apropiere de metroul Grozăvești. Totul mergea perfect până într-o zi când a fost anunțat că Primăria Capitalei îi va demola terasa. Deși a încercat cu ajutorul lui Cornel Dinu să rezolve problema, s-a ales praful de investiția fostului portar.
„Aveam magazinul în gura metroului la Grozăvești, cu o terasă mare, mâncare, era și în perioada CM din America (n.r. greșeșete, se întâmpla în 1998, nu 1994). Full era la mine acolo, televizor mare, era foarte mișto. Eu auzisem niște discuții că vor să dărâme în zonă pe acolo, dar nu am crezut că… băgasem vreo 40.000 de dolari, pe vremea aia, eram în cantonament să joc și la 9 dimineață mă sună fetele.
> / > / >. L-am sunat pe nea Cornel: > / > / >. Am plecat cu nea Cornel acolo…
Și a început nea Cornel, băi, ce le-a făcut: >. Eu am plecat la cantonament și el a plecat mai departe la Primărie cu domnul Buduru. Nu au rezolvat nimic, l-au dat jos, pagubă totală, ras tot, niciun leu. Tot am pierdut, faliment!”, a mai povestit fostul internațional.
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER