Uniţi, salvăm Viitorul Constanţa

12 mai 2014 9472 afişări Blog

Salvaţi Roşia Montana. În Liga 1 se traduce în Salvaţi Viitorul Constanţa. „Uniţi, salvăm Viitorul Constanţa”. Steaua este prima cu portavocea în mână. Însă cum ne permitem să spunem asta când în meciul direct, disputat în prima zi de Paşte, echipa lui Reghe a bătut echipa "lui Rege" la scor de neprezentare. Mai punem un 4-0 în tur şi e clar că ne-am grăbit sau încă nu am uitat acel 5-2 de anul trecut, cadou ca de Lăsata Secului de la fin pentru naş.

Plini de răutate şi bolnavi de scenarită cutanată, un fel de zona zoster la ziarişti, dar mai ales mânaţi de sloganul „dacă eşti dat afară pe uşă, intri pe geam...” spargem geamul şi încercăm să nu ne tăiem în cioburi. Pentru a fi siguri că nu am fost observaţi, ne uităm cu coada ochiului în urmă când sărim pervazul.

Şi ce vedem în urmă? O victorie a Viitorului Voluntari- Constanţa la Vaslui, apoi o victorie a Vasluiului în Ghencea. Uniţi, salvăm Viitorul Constanţa. Mai aproape de noi, Viitorul învinge Petrolul, iar etapa Viitoare, pardon viitoare, Petrolul întâlneşte Steaua. În concluzie, mai avem un episod şi putem spune din nou că: Uniţi, salvăm Viitorul Constanţa. Sau poate că Steaua nu va avea motivaţie, e campioană, că vine finala Cupei, că jucătorii au fost menajaţi. Dar dacă Steaua bate la Ploieşti şi ne întoarcem la sticla de doi litri umplută de pietricele încercând să ne unim şi să salvăm Roşia Montana?
 

Versiune selectata: mobil / standard