EXCLUSIV. Asta schimbă tot! Un om a muşcat un câine

19 iun 2013 4099 afişări Blog

Am învăţat că o informaţie devine ştire atunci când un om muşcă un câine, nu când un câine muşcă un om. Zilele trecute s-a auzit că Adrian Porumboiu a intrat în silenzio stampa. În teoria prezentată mai sus, traducerea gestului făcut de patronul Vasluiului sună cam aşa: Un om muşcă un câine, iar câinele turbează.

Până să ajungem cu patrupedul la Camera de Gardă pentru antirabic, să punem în practică, folosindu-ne de elementele date, câine şi om, ce valoare mai are o informaţie care vine de la Vaslui atunci când Porumboiu e trecut pe "mute".

Digisport: Balint a plecat de la Vaslui! Porumboiu e mâlc. Omul care latră nu muşcă.

ProSport:Vasluiul negociază cu un antrenor croat, Milan Sasic. Porumboiu nu confirmă, Porumboiu nu infirmă. Oamenii latră, caravana trece.

ProSport:Dorin Rotariu s-a răzgândit, nu merge la Vaslui, rămâne la Dinamo, Porumboiu are telefonul închis, apoi ocupat, apoi nu răspunde. Nu mor caii când vor oamenii.

ProSport:Alex Bellinghausen este dorit de Vaslui. Porumboiu nu sună în redacţii să spună că e o minciună. Omul moare de drum lung, iar prostul de grija altuia.  

Click:Porumboiu a demis al 23-lea antrenor de când investeşte la Vaslui, (US 24), Porumboiu răspunde şi spune că nu are ce să comenteze. Brânză bună în burduf de om.

Şi am putea continua, proverbe despre câini sunt cu grămada, dar tăcerea domnului Porumboiu a rărit considerabil informaţiile despre Vaslui, iar fără ghilimele omului de afaceri, se pare că un câine muşcă un om. Nu ştim cât va sta patronul echipei din Moldova fără să latre, pardon, să vorbească la tv sau prin ziare, dar un lucru este clar: Nebunia mediatică din fiecare zi, preluată prin telefon, prin microfon, prin lavaliere, a făcut ca tăcerea unora, normală în multe cazuri, să devină o stare de anormalitate.

Versiune selectata: mobil / standard