VIDEO | Nici Ronnie O'Sullivan nu putea face asta asta! :) Fază antologică la CM de snooker: a reuşit o lovitură genială fără să se uite la bila albă

25 apr 2018 5330 afişări Alte Sporturi
VIDEO | Nici Ronnie O'Sullivan nu putea face asta asta! :) Fază antologică la CM de snooker: a reuşit o lovitură genială fără să se uite la bila albă

Moment savuros petrecut la Campionatul Mondial de snooker, competiţie care se află în plină desfăşurare la Teatrul Crucible din Sheffield. Mark Williams, fost lider mondial, candidează la faza turneului după ce a reuşit o execuţie pe cât de neobişnuită, pe atât de spectaculoasă.

Mark Williams (Ţara Galilor), al 7-lea favorit al Mondialului de snooker, a oferit marţi seară o fază superbă în meciul din turul I cu englezul Jimmy Robertson. Descătuşat de presiune datorită faptului că avea 5-1, Williams şi-a permis să încerce o lovitură demnă de un meci demonstrativ.

Veteranul de 43 de ani care s-a impus cu scorul final de 10-5 se afla în poziţie de snooker, fiind nevoit să ţintească bila verde, poziţionată la o distanţă considerabilă. Mark nu doar că a atins bila verde, dar a şi introdus-o în buzunar fără să se uite la bila albă.

Execuţia magică a galezului ar face invidios orice jucător, iar contul oficial de Twitter al forului mondial de snooker a creat un dialog imaginar amuzant: "50 de lire dacă reuşeşti lovitura asta fără să te uiţi la bila albă!". Mark Williams: "Ţine-mi berea!".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.