VICTORIE! Halep s-a calificat în semifinale la Toronto după ce a învins-o pe Aga Radwanska cu 0-6, 6-3, 6-1!

 VICTORIE! Halep s-a calificat în semifinale la Toronto după ce a învins-o pe Aga Radwanska cu 0-6, 6-3, 6-1!
  • Publicat:
  • Actualizat:

 

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, după ce a învins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska (14 WTA) cu 0-6, 6-3, 6-1.

După ce a pierdut primul set la zero și a avut nevoie de 37 de minute pentru a câștigat primul game din meci, românca a reușit o revenire senzațională în setul secund, reușind apoi să controleze în totalitate setul decisiv. În semifinale, Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre Lesia Tsurenko (Ucraina) și Sara Errani (Italia).

 

 

UPDATE 22:10 „Pentru mine, e ca un turneu de Grand Slam aici: pe fiecare zi am avut un meci foarte greu, în care a trebuit să lupt pentru victorie. La începutul meciului nu am putut să mă mișc, iar ea a jucat excelent. Dar am schimbat tactica și mă bucur că am putut să câștig”, a declarat Simona, la finalul meciului.


UPDATE 22:00 În semifinale, Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre Lesia Tsurenko (Ucraina) și Sara Errani (Italia)


UPDATE 21:55 Simona închide meciul în stil de mare campioană, după ce își câștigă serviciul la 0. După un meci început dezastruos, în care a reușit să revină în setul doi și să își facă jocul în cel de-al treilea, Halep se califică în sferturile de finală la Toronto.


UPDATE 21:50  Aga câștigă primul game, după cele opt pierdute la rând. Poloneza a servit nu mai puțin de trei ași.  5-1


UPDATE 21:47 Simona și-a câștigat serviciul și este la doar un game de semifinale.


UPDATE 21:45 Break reușit de Simona! Românca a condus cu 40-15 pe serviciul adversarei și a valorificat prima minge de break. Radwanska e fără replică! 5-0


UPDATE 21:40 Ce întoarcere spectaculoasă a jocului. Dacă în primul set, Radwanska controla jocul, iar Simonei nu îi reușea nicio lovitură, acum rolurile s-au inversat. Simona își câștigă serviciul, după ce a fost condusă cu 40-15 și a salvat încă o minge de break. Este al șaselea game consecutiv pentru ea și scorul devine 3-0


UPDATE 21:38 Break făcut de Halep. Simona s-a dezlănțuit pe teren, alternează loviturile, vine la fileu, o plimbă pe Aga, care nu știe cum să rupă ritmul româncei.  Cele două au mers până la 40-40, ca apoi Simona să valorifice prima minge de break și să câștige al cincilea game consecutiv.


UPDATE 21:35 Simona începe la serviciu setul trei. Câștigă fără probleme game-ul, 1-0


UPDATE 21:25 Break pentru Simona, care concretizează abia a treia minge de set avută. Acesta restabilește egalitatea la seturi și trimite întâlnirea în decisiv. Super revenire pentru româncă în condițiile în care ea a reușit să câștige primul game abia după 37 de minute de joc. Lovitura câștigătoare și strigătul victorios al Simonei:

 


UPDATE 21:18 Game alb pentru Simona care se distanțează la 5-3.


UPDATE 21:15 Rebreak pentru Simona. Condusă cu 30-0, aceasta a câștigat patru puncte consecutive și și-a adjudecat game-ul


UPDATE 21:10 Super game la Toronto! Simona a fost condusă cu 40-0, a egalat, a apărat încă o minge de break, dar nu a mai avut puterea pe final să revină și își pierde astfel serviciul. Datorită break-ului, Aga egalează la 3, în setul secund.


UPDATE 21:01 Aga rupe șirul de trei game-uri consecutive pierdute și își câștigă serviciul, cu greu, iar scorul devine 3-2.


UPDATE 20:50 Simona începe să își facă jocul și să desprindă pe tabelă. Aceasta și-a câștigat serviciul, revenind de la 0-30, pentru a câștiga game-ul și a duce scorul la 3-1.


UPDATE 20:50 Primul break pentru Simona Halep. Românca a condus cu 30-0 pe serviciul adversarei, iar la 40-30  a fructificat prima minge de break, 2-1 și constănțeanca e la conducere pentru prima dată în acest meci. Ca de obicei, Simona are o super galerie care o susține: „SI-MO-NA” se aude non stop pe Terenul Central.


UPDATE 20:48 În sfârșit Simona a spart gheața și a câștigat primul game din acest meci. A condus cu 30-0 și a servit apoi un as cu 164 km/h pentru 40-15, ca apoi să închidă jocul la 30.


UPDATE 20:43 Începe setul secund cu Aga la serviciu. Poloneza continuă jocul bun de până acum și câștigă game-ul, 1-0. Este cel de-al șaptelea game consecutiv pierdut de Simona care rămâne fără game câștigător până acum. Mai mult, Aga a reușit un lob senzațional, care poate figura la „lovitura zilei”.


UPDATE 20:40 Setul secund începe cu o pauză pentru că Simona s-a retras la vestiare pentru a merge la baie.


UPDATE 20:36 Aga închide setul cu încă un break, al treilea. Simona nu reușește să rupă ritmul adversarei și plătește tribut erorilor neforțate. Românca a condus cu 40-15, dar nu a putut închide game-ul,  a salvat apoi o minge de set, însă nu a fost suficient.


UPDATE 20:30 Radwanska își câștigă serviciul pe un game alb. După doar 20 de minute de joc, poloneza conduce cu 5-0. Momentan, Simona pare fără replică


UPDATE 20:28  Simona punctează prin venirile la fileu, însă momentele de joc bun le alternează cu greșeli copilărești. Încă o dublă greșeală și o minge care s-a oprit în fileu îi aduce polonezei al doilea break al setului inaugural.

 


UPDATE 20:25 Radwanska își câștigă serviciul și se distanțează la 3-0, după ce a reușit să câștige două puncte consecutive la 40-40. Simona pare că nu și-a revenit cum trebuie după meciul de ieri, cu Angelique Kerber.


UPDATE 20:19 Simona intră greu în meci și își pierde serviciul, poloneza, deținătoarea trofeului la Rogers Cup, reușind să facă primul break, pe o dublă greșeală a româncei. Condițiile de joc sunt dificile, ploaia s-a oprit doar de jumătate de oră și umiditatea le dă mari probleme jucătoarelor.


UPDATE 20:14 Aga servește prima. Aceasta își câștigă cu greutate serviciul, după ce Simona a revenit bine de la 0-30, însă nu a reușit să forțeze breakul.


UPDATE 20:00 Cele două jucătoare intră pe teren în aplauzele publicului


UPDATE 19:45 Ne pregătim pentru meciul Simonei Halep, meci care va începe în mai puțin de un sfert de oră. Să sperăm că nu va mai ploua și meciul va începe la ora stabilită, ora 20:00.


UPDATE 19:25 Adversara de astăzi a Simonei a atras toate privirile la Toronto, nu atât datorită jocului, cât stilului vestimentar abordat pe teren. Aga Radwanska poartă o rochiță lucioasă, numai bună de mers la discotecă. De altfel, poloneza a și glumit despre acest lucru pe contul ei oficial de Twitter, spunând că avantajul acestui echipament e că nu trebuie să se mai schimbe dacă vrea să meargă la discotecă după meci. Mai mult, aceasta le-a cerut părerea fanilor în a afla culoarea rochiei pe care aceștia o preferă, având de ales între alb- argintiu sau negru-auriu.

 


UPDATE 19:05 Salutare, sunt Mirela Basescu și îi vom face împreună galerie Simonei Halep în drumul spre semifinale la Rogers Cup. Să nu uităm că ultimul turneu la care constănțeanca a atins faza semifinalelor a fost la Roma, în urmă cu aproximativ trei luni. De atunci, cea mai bună jucătoare de tenis a României a mai jucat un sfert de finală la Birmingham, fiind eliminată de Kristina Mladenovic, cu 2-6, 6-0, 7-6 (4) și a participat la Roland Garros unde a ieșit din turul secund și la Wimbledon, unde a fost eliminată chiar din runda inaugurală.


Simona Halep forțează astăzi, de la ora 20:00, calificarea în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Toronto. Românca (3 WTA) o întâlnește în sferturile de finală pe poloneza Agnieszka Radwanska (14 WTA).

Cele două s-au întâlnit de șapte ori până acum, Aga conducând cu 4-3 la general, însă constănțeanca a câștigat trei din ultimele patru meciuri jucate. Ultima dată, ele s-au întâlnit în toamna trecută, la Turneul Campionilor, când Simona a învins-o pe poloneză în semifinale, cu 6-2, 6-2.

Radwanska a ajuns în „sferturi” după ce a învins-o, joi, cu 6-2, 4-6, 6-4, pe jucătoarea franceză Alize Cornet, iar Halep a trecut  cu 6-3, 5-7, 6-4 de nemțoaica Angelique Kerber.

Tot de la ora 20:00, va intra pe teren și perechea Irina Begu – Raluca Olaru, care va întâlni în sferturile de finală ale probei de dublu binomul Caroline Garcia/Katarina Srebotnik (Franța/Slovenia), cap de serie numărul 4.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen