România retrogradează din Grupa Mondială a Fed Cup, după 1-3 cu Italia, Video Online! Mihaela Buzărnescu a pierdut ambele meciuri de simplu

România retrogradează din Grupa Mondială a Fed Cup, după 1-3 cu Italia, Video Online! Mihaela Buzărnescu a pierdut ambele meciuri de simplu
  • Publicat:
  • Actualizat:

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Elisabetta Cocciaretto 5-7, 6-7(5), iar România pierde barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup, scor 1-3 cu Italia! Gabriela Ruse a trecut de Jasmine Paolini cu 1-6, 6-3, 6-4 în meciul 3 al întâlnirii, dar victoria româncei nu mai contează. 

UPDATE 20:00 România e OUT din Grupa Mondială! Mihaela Buzărnescu pierde și al doilea meci la simplu, iar România retrogradează din Grupa Mondială a Fed Cup: 1-3 cu Italia! Miki a luptat până la sfârșit, dar Elisabetta Cocciaretto a fost mai bună și s-a impus după două seturi lungi, scor 5-7, 6-7(5)!

Sportivele din Italia au încins hora bucuriei la Cluj-Napoca, în timp ce jucătoarele nostre se pregătesc pentru Grupa I a Fed Cup, acolo unde vor evolua la anul! De partea cealaltă, echipa Italiei își merită locul în Grupa Mondială! A fost echipa mai solidă, în condițiile în care cele mai în formă „tricolorele” au refuzat convocarea la națională.

UPDATE 19:46 Buzărnescu are nervii tari și își ține serviciul: 5-7, 6-6! Tie-break de totul sau nimic în barajul România – Italia!

UPDATE 19:40 Mihaela Buzărnescu a reușit să trimită setul în prelungiri, dar Elisabetta Cocciaretto se află din nou la un singur game de victorie: 5-7, 5-6!

UPDATE 19:30 Buzărnescu se află în mare dificultate și servește pentru a păstra România în meci, la 5-7, 4-5! Tensiunea atinge cote maxime.

UPDATE 19:10 Mihaela Buzărnescu – Elisabetta Cocciareo 5-7, 3-3! Jucătoarea noastră și-a ridicat nivelul, dar păcat că serviciul nu îi funcționează. Rebreak al italiencei!

UPDATE 18:50 Buzărnescu, sub presiune și în setul al doilea! Cocciaretto are 5-7, 1-2, fără break, iar Mihaela se resimte din puncte de vedere fizic și primește îngrijiri medicale!

UPDATE 18:35 SET cedat de Mihaela Buzărnescu, 5-7 în fața Elisabettei Cocciaretto! Miki își pierde concentrarea și nu reușește să împingă primul act în tie-break!

UPDATE 18:25 Mihaela Buzărnescu luptă și trimite setul în prelungiri: 5-5!

UPDATE 18:15 Mihaela a avut două șanse de a egala la 4, pe care le-a ratat cu nonșalanță, iar Elisabetta realizează un nou break: 3-5!

UPDATE 18:05 Se joacă cu garda jos în aceste momente, dar Buzărnescu riscă, totuși, prea mult: 2-4 pentru Cocciaretto, după un forehand ratat complet de româncă!

UPDATE 17:35 Start timid pentru Mihaela Buzărnescu în duelul cu Elisabetta Cocciaretto: 0-3! Au fost trei game-uri disputate, însă Miki nu a fost inspirată în momentele cheie.

UPDATE 17:20 A început bătălia dintre Mihaela Buzărnescu și Elisabetta Cocciaretto, una la fel de importantă ca și precedenta! Va reuși Miki să se adune după meciul de coșmare de aseară!?

UPDATE 16:40 VICTORIEEE! România – Italia 1-2! Gabriela Ruse o învinge pe Jasmine Paolini cu 1-6, 6-3, 6-4 și aduce primul punct pentru România în confruntarea cu Italia! Ruse a jucat entuziasmant în ultimele două seturi, menținând în viață speranțele pentru o remontada în play-off-ul Grupei Mondiale din Fed Cup!

UPDATE 16:35 Gabriela Ruse își complică viața, după câteva greșeli neforțate, iar Jasmine Paolini se apropie periculos: 1-6. 6-3, 5-4! Românca servește încă o dată pentru a câștiga partida.

UPDATE 16:25 Ruse, în continuare pe un val de încredere, servește pentru victorie la 1-6. 6-3, 5-2 cu Paolini! Hai, Gabi!

UPDATE 16:11 Gabriela Ruse, foarte aproape să aducă primul punct pentru România în confruntarea cu Italia! Sportiva noastră e descătușată și conduce cu 1-6, 6-3, 4-1!

UPDATE 16:07 Gabriela, foarte hotărâtă la serviciu în aceste momente, menține diferența de două game-uri față de adversară: 1-6, 6-3, 3-1!

UPDATE 16:00 Ruse începe ca din pușcă setul decisiv și conduce cu 1-6, 6-3, 2-0! Gabriela și-a valorificat break-ul după un game muncit și lasă impresia că se află în control.

UPDATE 15:43 SEET România! Gabriela Ruse egalează, scor 1-6, 6-3, după o eroare neforțată a Jasminei Paolini! S-a scurs o oră și jumătate de la primul punct, iar vestea bună e că avem decisiv în meciul 3 de la Cluj-Napoca!

UPDATE 14:50 Gabriela Ruse e dominată copios și Jasmine Paolini își adjudecă primul set, scor 1-6! Ruse joacă previzibil, iar Italia mai are nevoie de un singur set pentru a obține calificarea.

UPDATE 14:10 A început meciul al treilea al întâlnirii România – Italia! Gabriela Ruse și Jasmine Paolini își dispută un punct crucial.

UPDATE 13:30 Ambii căpitani nejucători și-au modificat niminalizările pentru meciul al treilea! Gabriela Ruse (168 WTA), care nu a evoluat în prima zi, se va duela cu Jasmine Paolini (104 WTA), și ea aruncată în luptă în premieră în această întâlnire! Irina Bara trebuia să o înfrunte pe Martina Trevisan conform programului inițial, dar românca a dezamăgit vineri, în timp ce italianca a disputat un meci de peste trei ore cu Mihaela Buzărnescu.

UPDATE 13:15 Monica Niculescu crede într-o minune: „Fetele şi-au dorit foarte mult, e 0-2, mai avem o şansă şi ne dorim să o scoatem la capăt. Au fost şi probleme fizice, au contat. Am suferit amândouă, eu şi Miki, am fost aproape, putea fi un meci pentru noi, putea fi 1-1, e greu să recuperăm. A fost un moment greu (când a plâns Buzărnescu la final”, a declarat Niculescu după ziua de ieri!

Mihaela Buzărnescu a pierdut incredibil, vineri seară, în fața Martinei Trevisan, al doilea meci al întâlnirii România – Italia din play-off-ul Fed Cup, scor 2-6, 6-2, 6-7(5)! Românca a servit în două rânduri pentru victorie, iar la scorul de 5-4 în decisiv a irosit și două mingi de meci consecutive! Partida a durat trei ore și 8 minute și a fost una de coșmar pentru echipa României, care e condusă cu 2-0 după prima zi.

Italia mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica în Grupa Mondială, în timp ce „tricolorele” riscă să retrogradeze în a doua urnă valorică! Sâmbătă, Irina Bara, învinsă și ea în prima zi, se va duela cu Martina Trevisan de la ora 14:00, apoi Mihaela Buzărnescu va evolua contra Elisabettei Cocciaretto. La dublu au fost anunțate echipele Monica Niculescu/Gabriela Ruse, respectiv Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone.

UPDATE 20:30 Buzărnescu nu poate închide meciul nici de data aceasta, iar duelul se decide într-un tie-break decisiv: 2-6, 6-2, 6-6! Se pare că Mihaela are și ea probleme fizice, solicitând îngrijiri medicale spre nemulțumirea celor din tabăra adversă.

UPDATE 20:25 Buzărnescu realizează al 5-lea ei break din setul decisiv și ajunge încă o dată în postura de a servi pentru victorie: 2-6, 6-2, 6-5! Trevisan are crampe, dar românca trebuie să se concentreze pentru a o răpune pe italiancă.

UPDATE 20:11 De necrezut! Miki a ratat două mingi de meci consecutive la 5-4 și 40-15, pe propriul serviciu, iar italianca a făcut rebreak-ul, egalând la 5 în decisiv.

UPDATE 20:00 Mihaela Buzărnescu luptă FOR-MI-DA-BIL, își adjudecă un game uriaș contra serviciului și va servi pentru meci la 2-6, 6-2, 5-4!

UPDATE 19:46 Ce roller coaster între Buzărnescu și Trevisan! Românca revine din nou spectaculos și face 4-3 în decisiv! Hai, Miki!

UPDATE 19:40 Răsturnare de situație la Cluj-Napoca! Buzărnescu nu reușește să valorifice break-ul, iar Trevisan preia conducerea: 2-6, 6-2, 2-3!

UPDATE 19:25 Mihaela rămâne agresivă, realizează break-ul în decisiv și devine favorită la câștigarea meciului: 2-6, 6-2, 2-1! Căpitanul Monica Niculescu trăiește intens fiecare punct.

UPDATE 19:10 SEEET România! Mihaela Buzărnescu se dezlănțuie și egalează în meciul cu Martina Trevisan, scor 2-6, 6-2! Să sperăm că Miki va menține ritmul și va trece linia de sosire cât mai repede!

UPDATE 18:25 SET pentru Martina Trevisan, scor 6-2 în fața Mihaelei Buzărnescu! Miki greșește prea mult – a comis 17 erori neforțate în primul act, iar echipa noastră rămâne fără vreun set în cont.

UPDATE 18:15 Mihaela Buzărnescu evoluează și ea sub așteptări, deocamdată, fiind condusă de Martina Trevisan, scor 2-5! Românca servește pentru a rămâne în set.

UPDATE 17:11 România pierde primul joc al barajului cu Italia din Fed Cup, 0-1! Debutanta Irina Bara (132 WTA) nu a avut nicio șansă în fața Elisabettei Cocciaretto (111 WTA), scor 1-6, 4-6! Meciul a durat o oră și 30 de minute, fiind controlat de italiancă. Mihaela Buzărnescu și Martina Trevisan se vor duela în aproximativ 15 minute, iar „Miki” e obligată să bată pentru a evita un dezastru după prima zi.

UPDATE 17:05 Bara cedează inițiativa, iar Cocciaretto va servi pentru meci la 1-6, 4-5!

UPDATE 16:55 Elisabetta Cocciaretto și-a luat break-ul înapoi, iar setul secund se complică: 4-3 pentru Irina Bara.

UPDATE 16:35 Irina Bara e hotărâtă să lupte până la capăt astăzi și începe excelent actul al doilea: 1-6, 3-0!


UPDATE 16:15 Irina Bara pierde setul inaugural în fața Elisabettei Cocciaretto, scor 1-6, după numai 35 de minute! Italianca a jucat perfect din punct de vedere tactic.

UPDATE 16:12 Scorul capătă proportții, iar Bara e condusă cu 1-5 de Cocciaretto! Italianca servește pentru primul set în fața româncei care pare emoționată în primul ei meci din competiția inter-țări!

UPDATE 16:05 Irina Bara își cedează serviciul după un game modest, 1-3 pentru Elisabetta Cocciaretto! Monica Niculescu și-a luat rolul de căpitan în serios, dar nu o poate ajuta prea mult pe Irina deocamdată.

UPDATE 15:50 Irina Bara câștigă primul game al carierei în Fed Cup și egalează la 1!

UPDATE 15:40 Începe meciul dintre Irina Bara și Elisabetta Cocciaretto, primul al întâlnirii de la Cluj-Napoca! Irina începe jocul la retur! Hai, România!

Irina Bara (132 WTA), debutantă în Fed Cup, deschide balul la Cluj-Napoca, de la ora 15:30, înfruntând-o pe Elisabetta Cocciaretto (111 WTA)! După duelul dintre Bara și Cocciaretto, va intra pe teren Mihaela Buzărnescu (137 WTA)! „Miki” se va lupta cu Martina Trevisan (99 WTA), cea mai bună jucătoare din echipa Italiei. Partidele din cadrul întâlnirii România – Italia pot fi urmărite în direct la Digisport 2 și în format live blog pe www.prosport.ro. 

Sâmbătă sunt programate alte trei meciuri: două de simplu și o partidă de dublu, ce poate deveni decisivă! Astfel, Bara se va duela cu Trevisan de la ora 14:00, apoi Buzărnescu va evolua contra lui Cocciaretto. La dublu a fost anunțată echipa Monica Niculescu/Gabriela Ruse, în timp ce Tathiana Garbin, căpitanul-nejucător al Italiei, a nominalizat tandemul Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone.

România – Italia, în play-off-ul Fed Cup, Live Video Online. „Tricolorele” sun conduse cu 2-1 în întâlnirile directe

Monica Niculescu, aflată la primul meci în postura de căpitan-jucător, mizează pe Mihaela Buzărnescu și Irina Bara la simplu, în timp ce Gabriela Ruse, înlocuitoarea Simonei Halep, a fost păstrată pentru dublu! Totuși, nominalizările pentru sâmbătă pot suferi modificări, în funcție de prestația jucătoarelor din prima zi. România nu se poate baza la întâlnirea de la Cluj-Napoca pe Simona Halep și Patricia Țig – accidentate, dar nici pe Irina Begu, Jaqueline Cristian și Raluca Olaru, care au spus „pas” convocării, preferând să se concentreze pe turneele din circuitul WTA.

România și Italia s-au întâlnit de trei ori până în prezent, iar româncele sunt conduse cu 2-1 în meciurile directe! Singura victorie a ”tricolorelor” a avut loc în 1978, la Melbourne, în primul tur al Grupei Mondiale, scor 2-1, după victoriile obținute de Victoria Ruzici și de perechea Ruzici/Simionescu. Ultima întâlnire dintre România şi Italia, două dintre cele mai puternice reprezentative din tenisul feminin, a avut loc în 1997, la Bari. Gazdele au câştigat atunci cu 2-1 în primul tur al Grupei 1 a zonei Europa/Africa.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup