3 meciuri, 2 victorii. Simona Halep trece fără emoții testul debutului la Miami. Evoluție de senzație pentru Niculescu în fața Muguruzei: scurtele marca ‘SuperMoni’ au fost fantastice. Buzărnescu, învinsă în turul doi de #4 din Franța

3 meciuri, 2 victorii. Simona Halep trece fără emoții testul debutului la Miami. Evoluție de senzație pentru Niculescu în fața Muguruzei: scurtele marca 'SuperMoni' au fost fantastice. Buzărnescu, învinsă în turul doi de #4 din Franța
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • România a rămas cu două reprezentante în turneul Premier Mandatory de la Miami: Simona Halep și Monica Niculescu. Mihaela Buzărnescu a jucat bine un set, dar a pierdut și mai apoi s-a scurs iute, în duelul cu a patra jucătoare a Franței – partidă care, în curând, ar putea cântări și în decizia alcătuirii echipei de Fed Cup a României pentru semifinala de la Rouen.
  • Misiune îndeplinită: Simona Halep (cap de serie 2) – Taylor Townsend (96 WTA), 6-1, 6-3. A doua favorită a trecut în viteză de meciul inaugural de la Miami, învingând-o net pentru a treia oară din tot atâtea partide directe pe americanca anunțată, cândva, drept o promițătoare speranță a circuitului. Chiar dacă și-a pierdut serviciul în start de set doi, Halep a făcut cam ce a vrut pe teren, câștigând 60% dintre punctele pe retur și și-a etalat din nou excelenta deplasare în teren. Lesia Tsurenko s-a retras înainte de debutul de la Miami, iar Halep va juca mai departe cu Polona Hercog (lucky loser), învingătoare în fața japonezei Misaki Doi.
  • Victorie de senzație: Monica Niculescu (138 WTA) – Garbine Muguruza (favorită 20), 76(0), 4-6, 6-2. Românca a reușit să facă o nouă victimă cu slice-ul său unic: o intervenție a lui Călin Ciorbagiu, la 0-3 în primul set, a adus-o în meci, Monica lansându-se într-o luptă de pomină cu dubla câștigătoare de Grand Slam. După 75 de minute și 10 break-uri împărțite simetric, Niculescu a pășit apăsat spre tiebreak, acolo unde nu i-a dat nicio șansă ibericei, cu un mix de lovituri pe tușă, scurte și passinguri care parcă au luat cu mâna luciditatea fostului număr unu mondial. Perioada de grație a Monicăi s-a prelungit în setul doi, aceasta reușind să adune nu mai puțin de 16 puncte câștigate înainte ca Muguruza să aibă vreo reacție. Desprinderea la 2-0 nu a fost însă decisivă pentru româncă: două mingi de dublu break ratate au fost plătite scump, iberica reușind să facă ajustările necesare pentru a reduce greșelile și, mai agresivă și mai bine pironită cu picioarele în teren ori pe linia de fund a acestuia, a împins partida în set decisiv, cu un forcing în final de manșă, cu finalizare la retur. La peste două ore de la primul serviciu, Niculescu a prelungit pauza de vestiare înaintea decisivului și apoi a luat un start lansat, cu opt puncte din opt câștigate, Garbine nereușind să aibă replică la scurtele consecutive ale româncei. Cu număr crescând de greșeli neforțate, Muguruza a cedat și al doilea break, însă a lansat un ultim asalt la 1-5. Trei mingi de meci anulate pe serviciu i-au alimentat lupta și în game-ul următor pe retur, însă Monica și-a ținut cumpătul, chiar și după momentul bizar în care a ales soluția unui serviciu neortodox din mână, a căzut și a comis până la urmă dublă greșeală la minge de meci, trezindu-se brusc sub un cor dezaprobator venit din tribună. Frustrarea acumulată de iberică a fost evidentă, aceasta ajungând să dea cu racheta de pământ: două mingi ale sale în fileu au închis partida și i-au asigurat matematic Monicăi prezența în turul trei, acolo unde slătineanca o va reîntâlni pe daneza Caroline Wozniacki (favorită 13 la Miami, calificată după 6-4, 6-4 cu Sasnovich). Niculescu a chinuit-o pe Wozniacki la Madrid, pe zgură, în 2017, conducând-o cu 2-0 în setul decisiv.
  • O nouă pastilă amară, greu de digerat: Mihaela Buzărnescu (cap de serie 30) – Alize Cornet (53 WTA), 6-7(7), 1-6. Așa cum se întâmplă, de regulă, atunci când nu ai încredere, după un prim set în care a avut momente bune de joc și în care a fost pe plus de câteva ori în final de manșă, Mihaela Buzărnescu nu a mai găsit resursele pentru a lupta contra inerției de a se lăsa pradă deznădejdii. Dacă primul set a fost o luptă de 80 de minute, actul doi a curs-fluviu, alimentat de greșeli ale româncei și frustrare crescândă. Mihaela rămâne cu o singură victorie la simplu pe 2019 și zero victorii în seria Premier Mandatory.

â–º GAME, SET, MECI ALIZE CORNET. 7-6(7), 6-1. Mihaela Buzărnescu nu poate menține linia perfectă a tenisului românesc, vineri, la Miami. Bucureșteanca se mobilizează cât să salveze trei mingi de meci, dar greșelile revin și Cornet merge mai departe, în turul trei.

â–º La fel ca în primul game al setului doi, Mihaela Buzărnescu pierde break de la 40-15, iar Cornet se detașează la 4-1.

â–º Cornet deschide manșa secundă cu break. Se aude muzică din comple, iar Mihaela are un lucru în plus de blamat, după patimile din final de set unu. Sportiva din Franța confirmă la serviciu, fiind mai calmă și mai compactă în joc în acest moment.

â–º SET CORNET, 9-7 în tiebreak. Ce puțin i-a lipsit! De la 1-4 la game-uri, la 6-5 plus serviciu. Apoi traseu inversat, în tiebreak și un deznodământ ce ne cam stă în gât. Mihaela joacă bine primele două puncte ale tiebreak-ului, desprinzându-se la 2-0, însă de simte nedreptățită de o decizie de la linie, îi spune centralului că a fost pe linie, dar fără Ochiul de Șoim nu poate schimba soarta punctului. După trei puncte cedate la rând, Buzărnescu joacă riscant cu reverul după serviciu și pune mingea imparabil în colțul terenului. Cornet se lamentează și ea, dar greșeala vine pe reverul Mihaelei, iar sportiva din Franța își procură trei mingi de set. Impecabilă de două ori cu serviciul, Miki pune presiune pe Alize, se apără apoi ideal în punctul decisiv pe retur, se apropie metru cu metru de linia de fund a terenului și o scoate în culoarul de dublu pe Cornet, care nu mai poate întoarce suficient lungul de linie.

Cornet salvează din panourile publicitare mingea de set a Mihaelei, iar românca se crispează, nu își pune atacul în teren de două ori la rând, iar a patra jucătoare a Franței câștigă primul set.

â–º BREAK și REBREAK. Buzărnescu preia conducerea, după un game maraton. Românca mizează pe variație și este răsplătită, după 20 de puncte în care s-a jucat pe contre, tare, s-a făcut ping-pong cu momentele favorabile, însă un game egal ca intensitate, dar parcă puțin mai fragmentat de greșeli, o readuce la egalitate pe Cornet și aduce tiebreak-ul. 68 de minute și încă nu s-a încheiat primul set.

â–º O jucătoare predispusă la treceri subite de la o stare emoțianală la alta, Cornet ezită pe serviciu după ce este testată de Mihaela, aflată cu un pas în teren, comite dublă greșeală și cedează avantajul luat mai devreme. Sportiva din Heagon își recâștigă agresivitatea și, după o dublă dată înapoi de Miki, beneficiază de două mingi consecutive de break. Momentul o ambiționează pe româncă și, paradoxal, face lucrurile mai clare pentru Mihaela, care lovește decisiv de pe ambele părți, intră în teren și, cu patru puncte la rând menține echilibrul, la 4-4.

â–º BREAK Cornet și desprindere pentru franțuzoaică la 3-1. Alize este agresivă, este eficientă de pe linia de fund a terenului, iar Mihaela nu are soluții, câtă vreme greșelile apar. Imediat, vine confirmarea pentru Cornet, cu o tură autoritară pe serviciu.

â–º Ajungem și la ultimul meci și, un lucru e evident: nu va fi la fel de rapid precum partida Simonei. Fani sunt puțini în tribună, Mihaela ratează prima minge de break a meciului și Cornet, care a servit prima, schimbă în avantaj, 2-1, după ce a alergat-o destul de bine pe Miki și a și punctat la artistic, cu o scurtă utilă.


â–º GAME, SET, MECI SIMONA HALEP. 6-1, 6-3, în 63 de minute. A doua favorită a turneului trece fără emoții testul debutului la Miami, cu o victorie de rutină. Constănțeanca a închis meciul cu as, fiind doar ușor testată în prima parte a setului doi, când americanca a reușit câteva execuții mai speciale cu reverul, îndulcind puțin imaginea generală a evoluției sale.

â–º Taylor Townsend își face singură autocritica la sesiunea de on-court coaching. Își reproșează că forțează inutil, că nu respectă planul de joc, că nu are răbdare să mai trimită o minge înapoi în teren. Antrenorul pare și el timorat și o încurajează să își țină serviciul. Este misiune îndeplinită, după ce banda deviază puțin lungul de linie al Simonei, în out.

â–º Prima intervenție a lui Daniel Dobre, la set și 3-2 pentru Simona. „Îi dai prea mult ritm la un moment dat. Schimbi prea repede cu dreapta și te prinde cu dreaptacross în afară. Când îți vine pe rever mingea aia înaltă, du-te și în spate și dă. Atât, că în rest ai jucat foarte bine. Rămâi liniștită că ai jucat foarte bine”.

Halep nu are nevoie să facă prea multe pentru a ajunge din nou într-o situație favorabilă. Două duble greșeli alimentează un nou break și desprinderea la 4-2.

â–º Townsend egalează scorul în setul doi, pe fondul unui dialog frumos între cele două tabere din tribună. Simona s-a deconectat pentru moment și a pierdut opt puncte la rând.

â–º Simona începe lin cu serviciul și amenință repede pe retur. Cu returul pe tușă, Taylor nu poate face nimic, iar varianta pe care mizează, a unor mingi cu mult lift, care să îi dea timp de respiro nu o incomodează pe Simona. Out-urile americancei sunt mari, inestetice. Ușor surprinzător, Townsend răspunde cu rebreak la zero, găsind o diagonală scurtă frumoasă.

â–º Halep închide primul set în 29 de minute, punându-și evident în dificultate adversara cu retur lung, în picioare, americanca neputând să își facă loc pentru a lovi.

â–º În 25 de minute, Simona ajunge la un game de victorie în primul set. A avut nevoie să își folosească toate resursele în game-ul șase, pentru a anula patru mingi de break. Simona nu se descurcă foarte bine în spatele serviciului doi, însă este clar jucătoarea superioară.

â–º Spectatorii primesc cu aplauze primul game al lui Taylor Townsend, la 0-4.

â–ºTaylor Townsend apelează la notițele pentru meci. În 10 minute și-a pierdut serviciul de două ori, o vede pe Simona alergând iute spre fileu, românca i-a anulat prompt două mingi de break și este în căutare de soluții.

â–º Start cu BREAK pentru Halep. Townsend începe partida la serviciu și are probleme: Simona punctează cu reverul, cel mai lung schimb de mingi se încheie cu eroarea americancei, iar românca încheie conturile cu winner, după un atac la fileu.

1:40 Cele patru partide programate înaintea duelului Halep – Townsend s-au încheiat, iar cele două jucătoare se pregătesc pentru a da start-joc.


â–º GAME, SET, MECI MONICA NICULESCU. 7-6(0), 4-6, 6-2. Sportiva noastră ia primele două puncte, Muguruza ratând atacul. O ramă a Monicăi o face pe Muguruza să puncteze pe tabelă, iar iberica prinde încredere și egalează la 30, cu joc decis la fileu. Venită din nou în față, spaniola ratează mingea în plasă, iar românca are o nouă minge de meci – prima pe lansare. Monica încearcă să o surprindă pe Garbine cu un serviciu din mână, de la nivelul șoldului, ratează ținta careului și este huiduită de tribună. Serviciul doi este și el ratat, după ce Monica se prăbușește pe suprafața de joc. Eleva lui Călin Ciorbagiu repară însă stricăciunile cu o minge pe tușă, pe care Garbine nu o poate returna – de spaniola ajunge să dea cu racheta de pământ. O nouă minge trimisă în fileu de Muguruza îi aduce victoria româncei, care ridică brațele în aer, epuizată.

â–º Muguruza arată, o dată în plus, că este o mare luptătoare. Reușește câteva raliuri frumoase, o acompaniază superb pe Monica, îi salvează trei mingi de meci și prelungește partida. Monica va servi la 5-2, după două ore și 47 de minute de la startul partidei.

â–º Super-Moni salvează din șpagat minge de break, apoi se distanțează la 5-1!

â–º Dublu break Monica Niculescu. Garbine Muguruza greșește consecutiv, cedează tura pe lansare pe dublă greșeală, iar Monica este la două game-uri de linia de finiș, la 4-1. Monica i=a dereglat jocul, pur și simplu.

â–º Muguruza întrerupe și seria de puncte câștigate a Monicăi, și cea de game-uri, înainte de prima vizită la scaune.

â–º 8-0 în start de set doi pentru Monica. Eleva lui Călin Ciorbagiu începe game-ul pe serviciu – cum altfel? – cu o scurtă. Garbine aleargă și returnează bine, în diagonală scurtă, dar vine passingul slătinencei, pe linie. Niculescu o atrage din nou la fileu pe spaniolă – dar de această dată o pasează elegant pentru 30-0. Al șaptelea punct al setului este câștigat tot grație unei scurte de Monica. Punctul decisiv este adus de o combinație serviciu-voleu. Opt puncte la rând pentru Monica Niculescu!

â–º BREAK la zero în start de set decisiv pentru Monica. Muguruza încheie cu o ratare în fileu cum nu a avut în final de set doi, fiind surprinsă pe înaintare de slice-ul româncei.

â–ºSET Muguruza, 6-4. Românca își pierde din nou tura pe lansare, iar de această dată nu mai este loc pentru „corectură”. Monica pleacă într-o pauză de vestiare prelungită. Partida a depășit două ore, iar consumul de energie a fost mare de tot.

â–º Monica Niculescu salvează setul secund, cu un nou break.

â–º De această dată, intervenția lui Călin Ciorbagiu nu mai este decisivă: Muguruza reușește break-ul la reluare și va servi la 5-3.

â–º Monica Niculescu își adjudecă un game importantissim, salvând trei mingi de break. 3-3.

â–º Muguruza egalează, mișcându-se bine la fileu de această dată și, după încă o minge de break salvată, trece în față pe tabelă, 3-2.

â–º Șanse de dublu break ratate de Monica Niculescu. Sportiva noastră are 15-40 pe serviciul advers, însă Muguruza strânge rândurile și salvează game-ul, stăvilind tăvălugul Niculescu.

â–º Monica Niculescu este incredibilă! Două game-uri albe în start de set doi. Break alb, apoi tură la zero pe serviciu. Cum românca a câștigat ultimele 8 puncte ale setului întâi, consemnăm o serie de 16 puncte adjudecate la rând de Monica.

â–ºSET NICULESCU, 7-0 în tiebreak. Românca începe cu punct câștigat pe serviciu, apoi Muguruza vine parcă prea montată pentru a recupera scurta ezitantă a Monicăi și îngroapă mingea în plasa fileului, ducând-o pe slătineancă la 2-0. Niculescu reușește să impună ritmul și pe al doilea punct jucat contra serviciului, trimite pe tușă, iar apoi pune o nouă scurtă pe care Garbine o returnează, doar pentru a fi apoi pasată. Monica smulge erori pe cele puncte jucate cu serviciul, pentru 5-0, iar apoi schimbă terenul fără punct pierdut, după ce este atacată la fileu, cu garda jos și pasează în doi timpi, din nou inspirat. Garbine e în corzi și cedează tiebreak-ul la zero, după 72 de minute.

â–º TIEBREAK, după 67 de minute de luptă și 10 break-uri. Monica răspunde cu un nou break, la 15. Muguruza a riscat o dată inspirat, dar a trimis și prea lung.

â–ºMuguruza servește încă o dată pentru câștigarea primului set, la 6-5. Niculescu are minge de 6-5, dar comite dublă greșeală. Muguruza se încurajează după un slice trimis lung de Monica și, returnând bine, câștigă al patrulea punct consecutiv și, în consecință, și break-ul.

â–º SET salvat de Niculescu! 5-5. Spaniola ajunge la 30-0 performând în defensivă, alergând din tușă în tușă. Monica egalează însă, după ce adversara declanșează două atacuri neconcretizate. Monica își procură minge de break conducând un punct superb, pornit cu duel pe diagonală de rever: românca a schimbat spre dreapta adversă, apoi imediat înapoi pe rever și, avansând la plasă, a finalizat cu un excelent voleu executat de sus. Rebreak-ul vine, după o scurtă nereturnată de Muguruza.

â–º BREAK Muguruza! Seria de break-uri consecutive urcă la patru. Monica a salvat în primă fază, cu un serviciu cu mult efect, dar spaniola face diferența cu reverul și trece din nou în avantaj, 5-4, urmând să servească pentru câștigarea primului set.

â–º REBREAK!  Monica Niculescu insistă inspirat cu scurta, iar Garbine cedează tura pe serviciu cu o greșeală de pe centrul terenului. 6 break-uri în 8 game-uri.

â–º Din nou, break pentru Muguruza. Monica riscă pe  mingea de break, atacă la fileu după ce a servit la teu, dar iberica găsește passing-ul, trimițând mingea exact în colțul terenului.

â–º CE REVENIRE! Monica pune din nou presiune pe Muguruza: câștigă un prim punct contra serviciului jucând extrem de lunmg cu slice-ul, aproape de tușă, apoi mingea spre corpul ibericei o înghesuie și o face să greșească pe Garbine. Vin două mingi de break după o scurtă, iar slătineanca trimite câștigător spre reverul celei mai bune jucătoare a Spaniei, pentru a egala scorul pe tabelă, 3-3.

â–ºOCC câștigător! Intervenția lui Călin Ciorbagiu are exact efectul dorit. Monica reia partida cu break. Trebuie spus că vântul este și el un factor la Miami în acest moment. Românca pune și al doilea game în cont, fiind mai sigură decât iberica în execuții, însă fostul lider mondial are încă avantaj de un break.

â–º DUBLU BREAK Muguruza. Monica cedează din nou pe serviciu, greșind sub presiunea ibericei. Îl cheamă imediat pe Călin Ciorbagiu, care nu o menajează deloc. „Joci foarte bine. Afișează mai multă încredere! Ai avut atâtea șanse, dar ai ales să pui stop în cele mai proaste momente. Nu așa. E o fată cu probleme„, a transmis antrenorul. Într-adevăr, Monica a avut trei mingi de game per total, dar nu a punctat înainte de prima vizită la scaune.

â–º Muguruza câștigă primele două game-uri ale meciului, chiar dacă de fiecare dată Monica a avut șansa ei. Garbine, cu dublă greșeală și un smash ratat are emoții, însă Niculescu nu poate fructifica.

â–º Monica Niculescu începe partida la serviciu. Garbine Muguruza ste agresivă din start și pune presiune pe lansarea Monicăi, fiind promptă în a rămâne măcar la linia de fund a terenului. După două mingi de game ratate și trei egalități, slătineanca cedează break, la o tentativă eșuată de scurtă.

20:00 Două meciuri-bliț pe arena Butch Buchholz: Arina Sabalenka a părăsit competiția în doar 70 de minute, iar Mischa Zverev a fost trimis mai repede la aeroport, de Basilashvili, în 66 de minute. Astfel, Monica Niculescu și Garbine Muguruza sunt așteptate pe teren.

Spaniola și-a făcut încălzirea la Miami cu o legendă a Barcelonei – Carles Puyol.


Toate cele trei românce rămase în cursă pentru trofeul de la Miami dispută, vineri seară, partidele din turul secund. În cazul Simonei Halep și al Mihaelei Buzărnescu asistăm la debutul lor în competiție, în timp ce Monica Niculescu revine pe teren după trei victorii adunate în calificări și turul I pentru un duel tare cu spaniola Garbine Muguruza (campioană în 2016 la Roland Garros și în 2017 la Wimbledon).

Simona Halep (#2) – Taylor Townsend (96 WTA). Meci de încălzire pentru ‘Simo’?

Simona Halep intră în competiție în fața unei rivale familiare, care nu i-a pus probleme în precedentele două partide directe, în principal prin prisma diferenței majore în ceea ce înseamnă acoperirea terenului. Constănțeanca a câștigat cu lejeritate în fața lui Taylor Townsend, 6-4, 6-1, la Cincinnati 2017 și 6-3, 6-1 la Roland Garros 2018, iar americanca în vârstă de 22 de ani nu se poate lăuda în acest moment cu vreun salt calitativ spectaculos, fiind prinsă în turnee de rang inferior și reușind abia la Miami prima sa victorie pe tabloul principal al unui turneu WTA pe 2019.

Învinsă în optimi la Indian Wells, Simona a avut timp pentru câteva antrenamente în plus alături de Daniel Dobre, antrenorul care i s-a alăturat pentru întrecerea de la Miami. Duelul cu stângacea de 1,70 m va avea și rol de acomodare și de setare a reperelor în noua locație a turneului (până anul trecut s-a jucat la Key Biscane). A treia jucătoare a lumii, cotată cu șansa a doua la trofeu, a fost evazivă în discuția despre teren: „Nu mă întrebați despre viteza suprafeței de joc, pentru că nu mi-am dat seama. Până și culoarea a fost diferită, mai strălucitoare, nici nu am văzut mingea prea bine la primele antrenamente. M-am obișnuit însă între timp, e ok„.

Chiar dacă înfruntă o reprezentantă a gazdelor, Simona Halep nu a prins loc pe terenul principal, însă este așteptat din nou să fie susținută de numeroși fani români.

  • Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Miami: semifinală.

Mihaela Buzărnescu (#30) – Alize Cornet (53 WTA). Meci crucial pentru „Miki” în ecuația Fed Cup?

După ce am văzut mai multe episoade ale rivalității România – Cehia în afara confruntării propriu-zise din Fed Cup, avem parte acum de un meci cu iz de repetiție generală înainte de semifinala Franța – România, programată în weekendul 20-21 aprilie, între două sportive care, pentru moment, sunt, pe hârtie, rachetele numărul doi pentru cele două națiuni, prin prisma pozițiilor în clasamentul general. Din alt punct de vedere însă, ambele jucătoare par aproape de a-și pierde statutul de titulară și ar putea fi rezerve la startul partidelor de la Rouen.

Florin Segărceanu a vorbit, deja, despre posibilitatea ca Irina Begu să intre la simplu, iar acest lucru este susținut de faptul că Mihaela nu are, până la această oră, decât un singur meci câștigat în 2019, iar prestația sa în cele două meciuri contra Cehiei a fost modestă contra Siniakovei și bunicică, dar nu suficientă pentru a câștiga set – contra Pliskovei.

De partea cealaltă, Cornet simte în clasament răsuflarea lui Parmentier (aflată cu două poziții mai jos), având bilanț de 4 victorii și 5 înfrângeri de la jumătatea lunii ianuarie încoace. Chiar dacă Alize a secondat-o bine pe Garcia în duelul cu Belgia, aducând un punct echipei sale, sportiva în vârstă de 29 de ani ar putea pierde locul de rachetă numărul doi chiar și în fața celei care este, în prezent, a patra franțuzoaică în clasament – Kristina Mladenovic, cea care tocmai și-a angajat un nou antrenor cunoscut pentru felul în care își pune amprenta asupra eleveor sale – Sascha Bajin și care a fost destul de supărată după ce nu a fost folosită de Julien Bennetteau în precedenta confruntare.

  • Mihaela Buzărnescu este în cautarea primei sale victorii în turneele de categorie Premier Mandatory. Cornet nu a învins niciodată o favorită la Miami, dar are o optime de finală jucată în 2013.

Monica Niculescu (138 WTA) – Garbine Muguruza (#20). Moni-minune pe terenul pe care Andreescu a supraviețuit unui meci thriller cu Begu?

Monica Niculescu are în față o adversară de top, care însă a ratat câte un meci la ultimele două turnee: a fost învinsă într-o oră de Svitolina, la Dubai, și în 53 de minute de Andreescu, la Indian Wells. Evident, jucătoarea noastră are un stil total diferit de joc, însă nu puține au fost super-campioanele care au fost încurcate de mingile mereu tăiate ale elevei lui Călin Ciorbagiu.

Muguruza nu s-a clintit în precedentul meci direct, însă, pe arena Butch Buchholz pe care Bianca Andreescu a întors dramatic în fața Irinei Begu, rămâne de văzut ce se va întâmpla.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
A murit la câteva ore după ce a jucat în prima ligă: ”Durere mare”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui Tottenham
Ce a scris presa din Olanda după evoluția lui Radu Drăgușin, înlocuitorul lui Micky van de Ven, din eșecul lui…
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Ștefan Bănică Jr. forțează... tinerețea! A scos din dulap cei mai strâmți blugi și... 😲
Decizie pentru toți românii care locuiesc la BLOC. Va fi obligatoriu pentru Asociația de Proprietari
Decizie pentru toți românii care locuiesc la BLOC. Va fi obligatoriu pentru Asociația de Proprietari
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…