Gică Hagi, în culmea fericirii după ce Halep a devenit numărul 1 mondial: "A ajuns ca Messi şi Ronaldo!" SURPRIZĂ | Patronul Viitorul vrea să înfiinţeze încă o echipă: "Mă gândesc, să văd!"

7 oct 2017 11253 afişări Tenis
Gică Hagi, în culmea fericirii după ce Halep a devenit numărul 1 mondial: "A ajuns ca Messi şi Ronaldo!" SURPRIZĂ | Patronul Viitorul vrea să înfiinţeze încă o echipă: "Mă gândesc, să văd!"

Gică Hagi spune că se simte foarte mândru de performanţa reuşită de Simona Halep, care a devenit primul număr 1 mondial. Fostul mare internaţional românm spune că Halep a muncit foarte mult pentru a ajunge aici, dar a arătat că se poate.

Gică Hagi şi Simona Halep au o relaţie specială încâ de când tenismena era doar un copil. Hagi i-a urmărit cariera şi acum spune că merită din plină primul loc în ierarhia mondială. ”Regele” susţine că Simona a tras foarte mult până a ajuns aici, dar reprezintă un exemplu pentru ceilalţi sportivi români:

”Ne simţim mândri, fericiţi, bucuroşi pentru că un român a ajuns numărul 1 în lume. Ştiu cât a muncit, câte sacrificii a făcut, este un moment fantastic. Pentru fiecare sportiv reprezintă un exemplu. Un exemplu că se poate dacă munceşti foarte mult. Este şi foarte talentată. Prima dată a contat talentul şi apoi munca. Repetiţia îţi creează automatismul. Trebuie să ai multe calităţi şi umane, şi fizice pentru a ajunge acolo sus”, a declarat Gică Hagi la DigiSport.

Hagi spune că Simona este acum o certitudine a elitei tenisului mondial, aşa cum Messi şi Ronaldo sunt în fotbal: ”Dacă nu îţi construieşti succesul, nu va veni niciodată. Ea şi-a construit succesul încă de când s-a apucat de tenis. Ea a ajuns sus acum. Ea, Messi, Ronaldo au ajuns acolo, sus. Ea a căpătat această experienţă atunci când a pierdut, dar a devenit mai puternică. Acum, a ştiut să gestioneze momentul”.

Inspirat de succesul Simonei Halep în tenisul feminin, Gică Hagi spune că ia în calcul să înfiinţeze la Viitorul şi o echipă de fotbal pentru fete: ”Cum să nu o invit pe la Academie? Păi mă gândesc să fac şi o echipă de fete, o să mă gândesc. De ce nu? Şi ele au dreptul să joace. Problema e că trebuie să ajung cel mai bun şi acolo, e greu”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.