Darren Cahill a oferit detalii neştiute, după despărţirea de Halep! Relaţia ca un "roller-coaster", cum a refuzat banii Federaţiei şi sponsorizările făcute de numărul unu mondial: "Lucrurile pe care voi nu le vedeţi, acelea fac diferenţa pentru mine"

11 nov 2018 10315 afişări Tenis
Darren Cahill a oferit detalii neştiute, după despărţirea de Halep! Relaţia ca un "roller-coaster", cum a refuzat banii Federaţiei şi sponsorizările făcute de numărul unu mondial: "Lucrurile pe care voi nu le vedeţi, acelea fac diferenţa pentru mine"

Antrenorul Darren Cahill a anunţat vineri că pune capăt colaborării cu Simona Halep şi a oferit pentru siteul WTA detalii neştiute despre numărul unu mondial. Australianul a dezvăluit care a fost cel mai bun meci al sportivei din Constanţa sau cum şi-a ajutat colegele din echipa de Fed Cup.

"Cel mai bun meci al Simonei Halep? E greu să trecem cu vederea finala pe care a câştigat-o la Roland Garros. Simona a trebuit să învingă acolo presiunea publicului, a aşteptărilor de la ea, a faptului că fusese în trei finale înainte, de Grand Slam, a avut şanse, dar nu a reuşit să le fructifice. A reuşit să schimbe ceva, să câştige primul ei titlu de Grand Slam. De departe acela a fost cel mai tare meci al acestui an. Am fost împreună trei ani şi jumătate, patru, a fost un roller-coaster, cu emoţii şi momente incredibile, dar şi cu perioade grele", a spus Cahill pentru siteul WTA.

Acesta a vorbit şi despre performanţa Simonei de la Paris, când a câştigat Roland Garros, primul ei titlu de Grand Slam.  "Presiunea pe care a avut-o pe ea a fost mare, sunt mândru că a reuşit să se descurce pentru a câştiga acel titlu de Grand Slam. Acestea sunt momentele cu care te mândreşti în antrenorat. Persoana din afara terenului este mult mai bună decât orice rezultat a reuşit. Lucrurile pe care voi nu le vedeţi, acelea fac diferenţa pentru mine".

Cahill a dezvăluit şi episoade neştiute de la Fed Cup:  "Ea nu vrea bani de la Federaţia Română pentru a juca la Fed Cup, le oferă bani colegilor din România pentru a-şi susţine cheltuielile în circuit. Sponsorizează o echipa de hochei pentru fete şi pot continua. Ajută oamenii din ţara ei, ştie că este privilegiată. A muncit mult pentru toate realizările şi le merită din plin".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.