Cum s-a născut gluma cu Bouchard, povestea selfie-ului din vestiar, când a devenit DJ şi momentul de emoţie. Miercuri, pe www.prosport.ro

28 apr 2015 2947 afişări Tenis
Cum s-a născut gluma cu Bouchard, povestea selfie-ului din vestiar, când a devenit DJ şi momentul de emoţie. Miercuri, pe www.prosport.ro

ProSport publică miercuri dimineaţa un captivant interviu cu Alexandra Dulgheru, nr.69 WTA, realizat de jurnalista Cezara Paraschiv. Protagonista victoriei din Canada vorbeşte fără perdea despre trăirile din Montreal, momentele cu o mare încărcătură emoţională şi felul în care priveşte zborurile cu avionul, în contextul accidentelor aviatice din ultimele luni. Eleva antrenorilor spanioli Gonzalo Lopez şi Martin Vilar dezvăluie conexiunile ei cu muzica şi îşi prezintă planul pentru 2015.

Rămâneţi pe www.prosport.ro

"De când am revenit, din 2013 - când fizic nu reuşeam să ţin foarte multe meciuri legate, am realizat că din punct de vedere al jocului nu am căzut atât de mult precum îmi imaginasem eu la început. Uşor-uşor, forma începe să revină. La Doha şi la Kuala Lumpur am avut meciuri foarte bune, ca nivel de joc, chiar şi la Charleston, deşi am pierdut. La Fed Cup am jucat bine, ultimul meci - acolo am tras mai mult de el, dar cred că la Kuala Lumpur sau la Doha am jucat mult mai bine.

Meciul cu Cornet, după calificări, la Doha, a fost excelent, eram prea obosită apoi ca să joc cu Wozniacki şi este un mic regret că nu am avut şansa să continui acolo cu încă un meci foarte bun. Nu trebuie să joc cu o tenismenă de Top 10 ca să îmi regăsesc forma. Fed Cup a fost o experienţă superbă, dar nu cred că au fost cele mai bune meciuri ale anului pentru mine"

Alexandra DULGHERU

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.