Cum le încurajează Simona Halep pe jucătoarele mai scunde: "Ne putem mişca mai repede decât cele înalte, avem abilitatea de a ajunge la toate mingile"

23 iul 2015 851 afişări Tenis
Cum le încurajează Simona Halep pe jucătoarele mai scunde: "Ne putem mişca mai repede decât cele înalte, avem abilitatea de a ajunge la toate mingile"

Aflată la Singapore unde promovează Turneul Campioanelor (25 octombrie - 1 noiembrie), Simona Halep a fost asaltată de mai micuţe, fane ale tenisului. Acestea i-au adresat întrebări despre sportul de performanţă şi i-au cerut câteva sfaturi pentru a-i călca pe urme.

Două dintre fetiţele care au avut curajul să stea de vorbă cu numărul 3 mondial, au fost interesate să afle secretul ei pe teren, Simona fiind una dintre cele mai scunde jucătoare din Top 10 mondial."Nu e un lucru rău că suntem mici pentru că suntem foarte rapide pe teren, ne putem mişca mai repede decât fetele înalte, avem viteză, acoperim mai bine terenul, avem abilitatea de a ajunge la toate mingile. Trebuie doar să lucraţi mai mult la alergat, la musculatura picioarelor şi să fiţi în formă tot timpul, pentru că e important să nu vă accidentaţi", le-a explicat aceasta.  


Simona a primit din partea fetiţelor un trofeu special. "E un moment emoţionant pentru mine, e plăcut să auzi că-i inspiri pe cei mici. E bine să vezi că sunt mulţi copii cărora le place tenisul, că visează să ajungă jucători profesionişti. Trebuie să crezi în tine că poţi reuşi şi să munceşi din greu pentru a realiza ce îţi doreşti", a spus constănţeanca.

Finalistă anul trecut la Turneul Campioanelor, Simona Halep se poate califica pentru a doua oară consecutiv la această competiţie care reuneşte  cele mai bune opt jucătoare din lume.

Aflată la Singapore, la invitaţia Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis, Simona a participat, în afara evenimentelor de promovare a competiţiei, la un curs de yoga şi a făcut pizza.

  • Halep va reveni în competiţie la Rogers Cup (10-16 august), ca apoi să participe la turneul de la New Haven, de categorie Premier, între 23 şi 29 august. Imediat după New Haven va începe US Open, ultimul Grand Slam al anului (31 august - 13 septembrie).
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.