Sí, avem două jucătoare în sferturile de la Madrid! Halep, a doua victorie la rând în decisiv, cu Stosur. Cîrstea termină meciul cu Doi cu accelerația la podea. Final de drum pentru Begu, învinsă de Bertens

Sí, avem două jucătoare în sferturile de la Madrid! Halep, a doua victorie la rând în decisiv, cu Stosur. Cîrstea termină meciul cu Doi cu accelerația la podea. Final de drum pentru Begu, învinsă de Bertens
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • România va avea două reprezentante în sferturile de finală de la Madrid, singurul turneu de categorie Premier Mandatory disputat pe zgură.
  • Simona Halep (8 WTA) a învins-o în optimi, în trei seturi încheiate cu scor identic, pe australianca Sam Stosur (26 WTA): 6-4, 4-6, 6-4 după o oră și 53 de minute de joc..
  • Sorana Cîrstea (83 WTA) și-a egalat performanța din 2016, învingând-o pe japoneza Misaki Doi (53 WTA),scor 7-5, 3-6, 6-1..
  • Irina Begu (36 WTA) a fost învinsă în optimi de olandeza Kiki Bertens (19 WTA), scor 1-6, 5-7.
  • Așa am trăit, în format LIVE BLOG,  partidele celor trei românce din sferturile probei de simplu la Mutua Madrid Open.

Au fost trei, au rămas două. România păstrează două șanse pe tabloul de simplu de la Madrid. Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au asigurat, miercuri, biletele pentru tabloul final de 8 prin victorii în trei seturi. Irina Begu, cu o evoluție palidă, multe erori și un serviciu defect, care a costat-o șapte break-uri în zece game-uri proprii, a rupt linia perfectă a româncelor pe zgura din capitala Spaniei.

Simona Halep ajunge în sferturile de finală, la duelul cu americanca Vandeweghe (20 WTA), după un al doilea duel de trei seturi la rând și un nou maraton de două ore. Ce-i drept, mai puțin dramatic decât precedentul Halep – Stosur, din optimile de la Miami. Simona a luat un start bun în partidă, cu un break în game-ul doi care i-a fost suficient pentru adjudecarea manșei întâi. O neatenție în final de set doi, la 4-5, a costat-o minute bune pe teren pe Simona, care parase un prim sprint al lui Stosur, în debut de manșă (a întors-o pe australiancă, de la 2-0 la 2-2). Decisivul a fost însă gestionat inteligent de jucătoarea care va urca în clasamentul WTA actualizat luni, cel puțin până pe locul 6: la prima portiță întrezărită de Stosur, un 30-0 pe serviciul Simonei, la scorul de 2-1 în setul final, Halep a accelerat, luând 12 puncte la rând, break și avantaj hotărâtor. Practic, de la acel 0-30, Simona a mai cedat un singur punct cu serviciul până în final de meci.

Sorana Cîrstea a fost protagonista unei reveniri frumoase în fața japonezei Misaki Doi, o sportivă pe care o dominase net la precedentele două partide. Jucătoarea de 27 de ani s-a trezit practic cu un start de meci de la 0-3. A atacat, a fost atentă și a răspuns cu o serie proprie de trei jocuri. Agresiva Sorana a mușcat din nou din adversară, la 5-5, cu un lung de linie imparabil, la minge de break. Ca și în precedentul meci de la Madrid, Sorana s-a ajutat de serviciu în momentul decisiv și a închis manșa. Setul doi s-a jucat în a doua jumătate, după un început lin, pe logica serviciilor, iar jucătoarea din Târgoviște a digerat rapid evenimentele nefavorabile: după două oportunități de break ratate, norocul a jucat în tabăra niponei într-un moment critic, oferindu-i break-ul, la o minge cu fileul. Deși s-a agățat de următorul joc, Cîrstea a fost nevoită să amâne asaltul decisiv pentru un al treilea set, pe care l-a dominat de la primul punct. Nipona a reușit să îi ia un singur game alb, pe serviciu și să mai conteze într-un alt joc, intrat totuși în contul Soranei, pentru 4-0. Astfel, Sorana Cîrstea își apără punctele câștigate anul trecut, la Madrid, tot din postura de wildcard

20:05 VICTORIE pentru SORANA CÎRSTEA! 7-5, 3-6, 6-1 cu Misaki Doi. Jucătoarea antrenată de Marius Comănescu va juca pentru al doilea an la rând în sferturile de finală de la Madrid, după o prestație convingătoare în setul trei. „Sori” a  închis partida de la 30-30, cu as și eroare smulsă adversarei.


20:02 Nu este set la zero pentru Cîrstea, ci game la zero pentru Misaki Doi pe propria lansare. Nipona își câștigă game-ul de onoare în decisiv, iar Sorana va servi la 5-1.


20:00 „Sori” este cu pedala de accelerație la podea în setul decisiv: joacă agresiv, are inițiativa, intră în teren și are 5-0, după 24 de minute.


19:55 Sorana Cîrstea are startul perfect de set decisiv: 3-0 cu Misaki Doi și un 12-3 raportul punctelor.


19:50 VICTORIE pentru Simona Halep, 6-4, 4-6, 6-4 cu Sam Stosur! Simona nu are emoții, nu-i tremură racheta, servește ferm, iar în raliu – icnește, duce bine schimbul în defensivă, din spatele liniei de fund și ajunge la trei mingi de meci. Un serviu ferm îi aduce zâmbetul pe buze și calificarea în sferturi.


19:45 Simona Halep va servi pentru victorie și calificarea în sferturi, iar Sam Stosur a cerut sfatul antrenorului, care i-a spus simplu –  să nu joci cu teamă!


19:35 Veste bună de pe Terenul 3, veste proastă de pe 4: Simona Halep reușește break-ul la zero în decisivul cu Sam Stosur, apoi confirmă avantajul, cu game la zero pe serviciu. Constănțeanca are o serie fantastică, de 12 puncte câștigate la rând. Pe Terenul 4, Sorana Cîrstea a cedat setul doi, iar duelul său cu Misaki Doi se va tranșa tot în decisiv: sportiva pregătită de Marius Comănescu a ratat startul în game, oferindu-i trei mingi de set niponei; a revenit, a reușit două scurte de senzație, a împins jocul la egalitate, dar revenirea ei s-a oprit la acest nivel, Doi luând următoarele două puncte.


19:32 Misaki Doi servește pentru a câștiga setul doi al partidei cu Sorana Cîrstea. Nipona are șansă multă la un retur care prinde banda fileului și nu mai poate fi ajunsă de româncă. Japoneza își trece în cont break-ul și servește la 5-3.


19:20 Statistica explică scorul de pe tabelă: Simona a pierdut inițiativa în partidă: Stosur a crescut numărul loviturilor câștigătoare de la 8 la 14, în timp de Halep a scăzut cu zece unități, de la 15 la 5. Astfel, chiar dacă erorile neforțate din jocul Simonei au rămas la acel nivel (6), iar Stosur a crescut și acest număr, agresivitatea australiencei a fost răsplătită.


19:15 Simona, împinsă în set decisiv de Stosur. Simona are motive să fie supărată: pierde setul doi, 4-6, după un final dureros de game. Stosur, distanțată la 40-15 pe serviciul Simonei, a ratat două retururi la rând, ajutând-o pe Halep să revină la egalitate. Constănțeanca nu a profitat, trimițând în schimb o dublă greșeală. Scoasă din răbdări, Simo a dat cu racheta de pământ, dar nu a scăpat de toată frustrarea, returul bun al australiencei săpând și mai mult în mentalul ei, rezultatul fiind un  forehand ratat.


19:10 Simona Halep servește la 4-5 pentru a împinge meciul în prelungiri. Nu a mai  cedat decâttrei puncte pe serviciu din momentul în care a pierdut break-ul.


18:58 Set Sorana Cîrstea, 7-5! Arma atât de lăudată în meciul precedent îi aduce victoria în primul set Soranei, cu un as în exterior care o prinde pe picior greșit pe Misaki Doi. După două mingi de set ratate, una pe o greșeală nmeforțată, a doua pe un retur câștigător al niponei, Sorana sărbătorește câștigarea primului set, în 48 de minute.


18:53 Revenire superbă pentru Sorana Cîrstea: un lung de linie fabulos, care mușcă tușa, îi aduce break-ul la 5-5. Jucătoarea din Târgoviște va servi pentru a câștiga un set început cu 0-3.


18:47 Re-break Simona. Halep recuperează mingi incredibile în defensivă și provoacă erorile în jocului Samanthei Stosur. Simona ăși recuperează break-ul, ducând scorul la 1-2 în setul doi.


18:42 Sam Stosur reușește break-ul în startul setului doi. 2-0 în meciul cu Halep.


18:35 Simona Halep câștigă primul set al partidei cu Sam Stosur, 6-4, încheind manșa la serviciu, nu fără emoții însă. Stosur a avut minge de break, moment în care Simona a accesat cutiuța cu forehanduri de top, dominând net schimbul. Simona s-a descătușat cu adevărat după ce un as a pus capăt setului, după 37 de puncte de la primul serviciu. Halep a reușit 15 lovituri câștigătoare, față de 8 ale australiencei.


18:29 Sorana revine pe terenul 4, cu o serie în oglindă cu cea a niponei Doi: trei game-uri la rând, pentru 3-3 pe tabelă.


18:20 Sorana Cîrstea este în dificultate pe Terenul 4: după un prim game în care a amenințat serviciul advers, a câștigat un singur punct pe propria lansare, iar Misaki Doi s-a distanțat rapid la 3-0 pe tabelă.


18:15 Simona Halep impresionează deja cu lovituri spectaculoase, conducând 3-2 pe tabelă. Sorana Cîrstea a început partida cu Misaki Doi și i-a amenințat deja serviciul niponei, însă nu a reușit sp convertească vreuna dintre mingile de break.


18:00 Simona Halep începe excelent partida cu Stosur: break la prima oportunitate.


17:50 Drumul Irinei Begu la ediția 2017 a turneului de la Madrid se oprește în optimi, iar ultimul punct al meciului este sugestiv pentru ceea ce s-a întâmplat în duelul cu Kiki Bertens: Irina servește ezitant, loviturile nu sunt suficient de incisive, iar ultimul lung de linie ratează cu mult terenul. Bertens se impune 6-1, 7-5, după o oră și 28 de minute de joc.


17:40 Rezistă Irina, adjudecându-și serviciul cu o nouă lovitură câștigătoare, la 30. 5-5 în setul doi. Ne pregătim și pentru startul meciului Simonei, întrucât maratonul Vandeweghe – Suarez Navarro s-a terminat, cu victoria americancei. De altfel, învingătoarele din acete două meciuri se vor întâlni în sferturi.


17:30 Begu își câștigă serviciul, pentru prima dată în setul doi și egalează pe tabelă, 4-4, apoi ratează minge de break, iar Bertens ajunge la un game de victorie. Presiune uriașă pe următorul game de serviciu al Irinei.


17:22 Irina rămâne în plasa olandezei Bertens în setul doi, la 3-4, după un nou schimb de break-uri. Șase dintre cele șapte game-uri din setul doi au fost break-uri, iar Irina a ajuns la șase jocuri pierdute la rând pe serviciu.


17:14 Gură de oxigen pentru Irina, care încheie cu 1-1 schimbul de terenuri, după două break-uri. Românca nici măcar nu se bucură, pentru că cele cinci game-uri pierdute consecutiv pe serviciu atâtnă mult. Bertens păstrează conducerea în set, 3-2


17:10 Bertens revine rapid la conducere pe tabelă, 2-1, cu două game-uri câștigate la rând, într-o secvență a meciului presărată cu prea multe erori. După un al patrulea joc pe serviciu pierdut, la 15, Irina se agață de game-ul trei al setului doi, forțând egalități și mingi de break cu lovituri câștigătoare care mușcă tușele laterale. Nu reușește însă să lege winnerii, ratează minge de break și arată lipsă de încredere, într-un raliu purtat de ambele jucătoare la limita tribunei, cu mingi exrem de liftate, în care Irina s-a ferit să mai atace. Bertens scapă astfel basma curată, după un game maraton de 18 puncte.


16:52 Pas important în setul doi pentru Irina: cu ajutor din partea olandezei Bertens, care trimite două duble greșeli la rând, Begu face primul break al meciului și preia conducerea pe tabelă.


16:48 SET BERTENS, 6-1: semifinalista ediției 2016 de la Roland Garros mai câștigă un game contra serviciului Irinei și pune punct manșei inaugurale în 27 de minute. Begu a câștigat doar patru puncte în ultimele trei game-uri pe serviciu.


16:45 Irina risipește puncte: un voleu drive în plasă anulează un retur foarte inspirat, care o pusese pe Irina în pole-position pentru un 30-30 promițător pe serviciul lui Bertens. Șansa ratată este taxată de olandeză, care astăzi găsește servicii bune. Cu un astfel de serviciu închide game-ul pentru 5-1 și o determină pe Irina să îli verse frustrarea pe rachetă.


16:40 Start lansat pentru Kiki Bertens, 4-1 cu dublu-break. Olandeza confirmă cu lejeritate break-ul, distanțându-se la 3-1. Irina pare în criză de idei, încearcă să intre în teren, dar ratează și din apropierea plasei, iar reverul dă rateu  de pe linia de fund. Bertens profit și își mai trece în cont un break, pentru 4-1, moment în care Irina cere ajutor din tribună, din partea lui Artemon Apostu-Efremov.


16:30 Bertens câștigă primul break al partdei și preia conducerea, 2-1. Irina dă semne clare că este mai bună în duelul de pe linia de fund a terenului, dominând cu dreapta primul schimb mai lung de mingi și câștigând punct încă din primul game pe serva olandezei. Dar, cu mingi bine plasate în careul de serviciu, Bertens își câștigă prima tură la serviciu. Begu începe slab al doilea game pe propria lansare, ratând o urcare la fileu și comițând o a doua dublă greșeală. Românca răspunde cu raliu dominat cu forehand-ul, dar Bertens rămâne la conducerea game-ului și valorifică a doua minge de break, Irina nemaigăsind terenul mult din afara terenului.


16:20 Irina Begu deschide partida împotriva olandezei Bertens cu serviciul și face destul de rapid 1-0, la 30. Begu are câteva dificultăți la aruncarea mingii, face și o dublă greșeală, dar game-ul îi revine, după o ramă a lui Kiki.


16:15 Simona și planul B. Pentru că mai avem câteva minute până la startul meciului Irinei, zăbovim asupra unei analize interante care vine după meciul Halep – Vinci. Steve Tignor, jurnalistul care care îi realiza Simonei un superb portret în septembrie 2015, după meciul mare de la Flushing Meadows cu Vika Azarenka, intitulat „Fighter Girl”, i-a dedicat un nou articol constănțencei.  Tignor și-a intitulat cronica de meci pentru tennis.com: „Halep a revenit de pe marginea prăpastiei și s-a dat mare cu un plan B care i-a adus victoria în fața lui Vinci„. Jurnalistul apreciază că „după victoria cu Vinci, Halep ar trebui, teoretic, să fie foarte încrezătoare. Pentru că nu numai că a revenit de la 2-5 în setul trei, dar a arătat și că poate apela la planul B atunci când are nevoie. Dacă își va aminti asta atunci când totul pare că se surpă în jurul ei, ar trebui să fie capabilă să îi răspundă data viitoare lui Cahill că totul este OK atunci când australianul i se alătură pe bancă. Iar Halep ar trebui să își vadă șansele la Paris așa cum o fac și bookmakerii (n. care au pus-o principală favorită): sunt la fel de mari ca ale oricărei alte jucătoare„.


16:05 Irina Begu și Kiki Bertens sunt așteptate pe teren, întrucât meciul precedent de pe terenul 4 s-a încheiat: favorita 8 a turneului, Svetlana Kuznetsova, a învins-o cu 6-4, 7-5, pe chinezoaica Wang și merge în sferturile de finală, unde va se va duela cu învingătoarea șocului din optimi, Kerber – Bouchard.


Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea atacă, miercuri, sferturile de finală de la Madrid. Turneul deținut de Ion Țiriac scoate ce este mai bun din jucătoarele noastre: după ce a început săptămâna cu trofeu la demonstrativul Tie Break Tens, Simona Halep s-a mobilizat exemplar în finalul partidei de marți, cu Roberta Vinci, și a întors un scor de 2-5 în decisiv; Sorana Cîrstea a reușit una dintre cele mai bune prestații ale sale cu serviciul în șaisprezecimi, iar Irina Begu a depășit-o într-un maraton pe Johanna Larsson, menținând o triplă perfectă a României.

Irina Begu și Sorana Cîrstea intră pe teren cu misiunea de a-și apăra punctele câștigate anul trecut, prin prezența în sferturi. Pentru Simona, campioana în exercițiu, drumul este mai lung până la egalarea rezultatului din 2016..

Se rejoacă semifinala din 2016: Simona Halep – Sam Stosur, pe terenul 3

Simona Halep și Sam Stosur se reîntâlnesc la mai puțin de două luni de la un meci memorabil, jucat tot în optimi, pe cimentul de la Miami. Constănțeanca a reușit atunci o revenire entuziasmantă, care merită pusă într-un top al celor mai mari „comeback”-uri ale jucătoarei antrenate de Darren Cahill. În acel meci, întors de la 0-1 la seturi și 2-5, cu minge de meci salvată, Simona și-a arătat pentru prima dată clasa în acest an, pentru că a reușit să găsească doza perfectă de agresivitate în momente cheie, a reușit lovituri câștigătoare și mental, a fost acea „Fighter Girl” care impresiona cu Azarenka la US Open, cu Jankovic la Indian Wells, sau cu Keys la Wimbledon. Meciul însă nu a reușit să o propulseze mai departe pe Halep, ea fiind învinsă în meciul imediat următor de Konta, în trei seturi, cu o cădere clară în decisiv.

La Madrid, Simona intră în duelul cu Stosur după un meci maraton cu Vinci, în care a accesat resurse mentale formidabile. De partea cealaltă, australianca a defilat: a stat doar două ore și 21 de minute pe teren, nu a pierdut set și a lăsat adversarelor doar 10 game-uri. Cu victoriile de la Madrid, Stosur a ajuns la bilanț pozitiv pe zgură în 2017, 4-3, și are o revanșă de luat în fața Simonei și a fanilor spanioli, pentru că în 2016 nu a reușit să arate nimic în lupta directă cu „Helepeno” din semifinale, câștigând doar două game-uri.

Serviciul și forehandul încărcat cu topspin al australiencei sunt principalele arme care îi pot pune probleme Simonei.

„O știu bine pe Sam, am jucat de multe ori și va fi un meci greu. Este dificil să returnezi topspinul ei. Anul trecut am făcut un meci bun împotriva ei, aici. Acel meci îmi dă încredere. Voi încerca să îmi fac jocul, să fiu agresivă și să îi evit dreapta plină de topspin”

Simona Halep

5-4 este scorul întâlnirilor directe dintre Simona Halep și Sam Stosur, în favoarea constănțencei, însă Stosur are 3-1 pe zgură. Cu toate acestea, turneul de la Madrid oferă condiții rapide, în parte din cauza altitudinii, apropiindu-se cel mai mult dintre turneele de zgurĂ‚ de niște condiții de joc pe suprafață rapidă.

Irina Begu, față în față cu revelația sezonului de zgură 2016

Irina Begu o întâlnește în optimile de la Madrid pe Kiki Bertens, olandeza care sezonul trecut reușea turneul vieții la Paris, ajungând până în semifinalele Roland Garros-ului. Doar Serena Williams a reușit să îi bareze drumul în acele două săptămâni de grație pentru jucătoarea născută pe 10 decembrie 1991.

Deși ocupă în prezent locul 19 în clasamentul mondial, rezultatele post French Open arată mai degrabă faptul că Bertens a fost o apariție meteorică în prim-plan-ul tenisului mondial. În 2017, olandeza a câștigat doar trei meciuri în fața unor jucătoare de Top 100 (Annika Beck, Cepelova și Bondarenko – adică sportive aflate în momentul respectiv pe locurile 53, 99 și 92 WTA). Fără victorie în fața unei jucătoare din Top 50, Bertens își pierde astfel statutul de favorită în fața Irinei Begu, o tenismenă mult mai constantă în circuit.

Irina a reușit deja în 2017 o victorie în fața unei jucătoare de Top 20, învingând-o la Charleston pe Sam Stosur, în minimum de seturi.

2-1 este scorul întâlnirilor directe dintre Irina Begu și Kiki Bertens, 1-1 pe zgură. Ultimul meci direct i-a revenit olandezei (2014, pe zgura de la București).

Cîrstea, al treilea duel cu Misaki Doi

Sorana Cîrstea are avantaj net în duelul mental cu Misaki Doi: japoneza nu a reușit să îi câștige româncei, în patru seturi jucate, mai mult de două game-uri. După un meci dramatic în primul tur, în care „Sori” a reușit surpriza, eliminând-o pe favorita 13 a turneului, Pavliuchenkova, juătoarea din Târgoviște a echilibrat balanța în ceea ce înseamnă consum de energie, cu un meci dominat grație unei evoluții foarte convingătoare la serviciu, despre care Sorana a vorbit la superlativ la final de partidă.

Sorana este la un pas de a repeta parcursul de vis din 2016 și de a valorifica la maximum invitația oferită de Ion Țiriac. „Mă simt ca acasă aici, nici măcar nu trebuie să mă stresez să vorbesc în engleză sau spaniolă. Vorbesc în română și toată lumea mă înțelege„, a declarat Sorana.

2-0 este bilanțul meciurilor directe dintre Sorana Cîrstea și Misaki Doi.

de Cezara Paraschiv

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele