Tenis de masă | Campioanele europene, premiate de MTS cu câte 37.000 de lei. Ministrul Dunca a fost absent la eveniment. Şi-a trimis secretarul de stat să le felicite pe fete | UPDATE Explicaţiile ministrului

12 oct 2017 788 afişări Comentează şi tu Tenis de masa
Tenis de masă | Campioanele europene, premiate de MTS cu câte 37.000 de lei. Ministrul Dunca a fost absent la eveniment. Şi-a trimis secretarul de stat să le felicite pe fete | UPDATE Explicaţiile ministrului

UPDATE JOI, 12:15 | Campioanele europene au fost, totuşi, felicitate personal de ministrul Dunca, dar în biroul acestuia, a precizat pentru ProSport responsabila cu comunicarea a MTS, Monica Pretorian. „Domnul ministru n-a putut ajunge în timp util, deşi şi-a dorit foarte mult acest lucru, din cauza şedinţei de guvern care a durat mai mult decât se preconizase. Domnul ministru le-a felicitat însă pe fete, personal, în biroul dânsului, după festivitate", a declarat Monica Pretorian.


  • ucătoarele de tenis de masă Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro şi Bernadette Szocs au fost premiate de Ministerul Tineretului şi Sportului cu câte 37.000 de lei pentru medalia de aur cucerită în proba pe echipe la Campionatele Europene de la Luxemburg.

Miercuri, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului, a avut loc o conferinţă de presă organizată împreună cu Federaţia Română de Tenis de Masă pentru a premia medalia de aur obţinută de România la Campionatul European.

La eveniment au participat medaliatele cu aur Daniela Dodean, Eliza Samara, Bernadette Szocs, antrenorul Viorel Filimon, preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristi Romanescu şi secretarul de stat din Ministerul Tineretului şi Sportului, Cosmin Butuza.

Secretarul de stat Cosmin Butuza a ţinut să felicite sportivele pentru performanţa obţinută şi a dat citire mesajului ministrului Tineretului şi Sportului, Marius Dunca: "Cu mândrie şi sinceritate, felicit echipa feminină de tenis de masă, campioane europene şi campioanele inimilor noastre. Aţi scris istorie cu performanţa voastră, ne-aţi făcut mândri şi aţi demonstrat că sunteţi o echipă de aur. Aveţi un viitor frumos în faţă, un viitor de campioane şi sunt convins că veţi mai avea rezultate remarcabile, chiar la nivel mondial.

Felicit Federaţia Română de Tenis de Masă pentru că are rezultate la toate nivelurile şi au început să fie un nume în elita mondială a tenisului de masa. În mine aveţi un partener, un sprijin şi un fan al tenisului de masă. Voi sprijini fiecare competiţie şi orice demers care are în centrul preocupărilor pregătirea copiilor şi a juniorilor pentru marea performanţă. Avem nevoie de campioni, voi dragilor sunteţi un exemplu şi un model pentru toţi. Vă mulţumesc!".

Echipa feminină de tenis de masă a României a cucerit, în septembrie, medalia de aur la Campionatele Europene de la Luxemburg, după ce a învins, în finală, echipa Germaniei, cu scorul de 3-2.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.