Ea e frumoasa care întoarce toate privirile la Mondialul de tenis de masă din Budapesta | VIDEO

25 apr 2019 3255 afişări Tenis de masa
Ea e frumoasa care întoarce toate privirile la Mondialul de tenis de masă din Budapesta | VIDEO

Campionatul Mondial de tenis de masă e acoperit oră de oră nu numai pe siteul forului mondial (ITTF), ci şi pe reţelele de socializare ale canalului "mamă". Şi cum exponenţii sportului cu mingea fostă de celuloid acum de plastic sunt inventivi şi prompţi atunci când vine vorba de apariţii în mass-media, oamenii de la ITTF îi valorifică la maximum.

La Hungexpo din Budapesta, gazda CM, pe aleea principală a complexului, dar şi în anexa dedicată comercianţilor şi în sălile de joc, jurnalista care întreţine paginile ITTF aprinde imaginaţia nu numai spectatorilor, ci şi oficialilor şi sportivilor prezenţi la CM 2019. Sub numele de cod #pingponggirl, americanca de origine asiatică deschide cu jucătorii diferite discuţii pentru a intra în universul lor şi pentru a le descoperi secretele din spatele sălii de joc.

Francezul Simon Gauzy a fost radios nevoie mare când s-a lăsat bombardat de întrebările jurnalistei (video mai jos), iar alţi jucători au spus cu sinceritate ce personaj îi ţine cu ochii lipiţi de televizor sau de laptop.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.