"Cel mai important obiectiv e cucerirea unei medalii la Tokyo". Cristi Romanescu, reales preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de Masă

14 mar 2017 328 afişări Tenis de masa
"Cel mai important obiectiv e cucerirea unei medalii la Tokyo". Cristi Romanescu, reales preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de Masă
  • Cristinel Romanescu a fost reales, marţi, pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de Masă (FRTM), la Adunarea Generală de alegeri a forului naţional, desfăşurată la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, scrie Agerpres.

Cristinel Romanescu, singurul candidat pentru această funcţie, a fost ales cu unanimitate de voturi de cei 71 de membri ai FRTM prezenţi la Adunarea Generală. Cristinel Romanescu a declarat pentru AGERPRES: ''Avem multe realizări, dar mai avem multe lucruri de făcut. Ideea este că nu vreau să las nimic neterminat, aşa cum mă cunosc eu pe mine şi mă cunosc şi colegii. Voi încerca în noul mandat să fac exact toate lucrurile pe care le-am promis, ca de fiecare dată. Cel mai important obiectiv al nostru este cucerirea unei medalii olimpice la JO de vară 2020 de la Tokyo''.

''Am obţinut sprijin de la Ministerul Tineretului şi Sportului, de la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, după ce am avut rezultate bune. Avem un buget mai mare repartizat pentru noi acum. Vreau să precizez că avem asigurat schimbul de mâine la tenis de masă, pentru categoriile de vârstă'', a mai spus Romanescu.

Tot în cadrul Adunării Generale, Nicolae Ochiană a fost ales vicepreşedinte cu 71 de voturi, iar în Biroul Federal au fost votaţi patru membri, Beatrice Romanescu, reprezentant marketing (71 de voturi), şi trei reprezentanţi ai cluburilor, Bogdan Marinescu (CSA Steaua Bucureşti), cu 49 de voturi, Andrei Szemerjai (LPS Constanţa), 52 de voturi, şi Adrian Moldovan (CSM Bistriţa), 59 de voturi.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.