A început Europeanul de tenis de masă. Romanescu: "Obiectiv: două medalii". Componenţa lotului Romaniei

18 oct 2016 1152 afişări Tenis de masa
A început Europeanul de tenis de masă. Romanescu: "Obiectiv: două medalii". Componenţa lotului Romaniei

Campionatul Euroepan de tenis de masă a debutat azi la Budapesta cu meciurile de pe tabloul de calificări pentru proba de simplu - masculin şi feminin.

Competiţia la care Romania participa cu opt jucători cuprinde probele de simplu, dublu şi dublu-mixt şi se încheie duminică. "Obiectivul nostru este obţinerea a două medalii, vrem să demostrăm încă o dată valoarea şcolii de tenis de masă din Romania", spune preşedintele FRTM, Cristinel Romanescu. Condus de Viorel Filimon, lotul feminin e format din Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro,  Bernadette Szocs, Camelia Poştoacă Iacob şi Irina Ciobanu. În componenţa Adrian Crişan, Ovidiu Ionescu şi Hunor Szocs, lotul masculin e antrenat de Andrei Filimon.

La ediţia prededentă, Ekaterinburg 2015, Romania a cucerit trei medalii prin Samara (aur la simplu), Samara si unguroaica Pota (argint la dublu) şi argint prin echipa feminina.

  • Dublu-mixt: Daniela Dodean Monteiro - Joao Monteiro (Portugalia), Bernadette Szocs - Ovidiu Ionescu
  • Dublu fete: Eliza Samara - Daniela Dodean Monteiro, Camelia Poştoacă Iacob - Bernadette Szocs
  • Dublu masculin: Hunor Szocs - Sam Walker (Anglia), Adrian Crişan - Ovidiu Ionescu

Tragerea la sorţi pentru tabloul principal se va efectua dupa terminarea calificarilor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.