Gală Superkombat la Iași! Sebastian Ciobanu va lupta cu un englez cu o zi înainte de nunta sa

Gală Superkombat la Iași! Sebastian Ciobanu va lupta cu un englez cu o zi înainte de nunta sa
  • Publicat:
  • Actualizat:

Sala Polivalentă din Iași va găzdui, pe 1 octombrie, cea mai importantă gală Superkombat a finalului de an în România. Președintele promoției, Eduard Irimia, revine astfel la Iași, orașul în care a organizat urmă cu peste zece ani gale de box profesionist. Evenimentul de la 1 octombrie va fi structurat pe două secțiuni, „New Heroes” și „World Grand Prix”, iar în main-eventul galei ieșeanul Sebastian Ciobanu va lupta cu englezul George Davis.

„Este o revenire a produsului Superkombat la Iași, sub o altă formă. Sunt foarte mulți ani de când nu am mai fost cu o gală la Iași și este o plăcere să revin aici. Începuturile carierei mele le-am avut la Iași cu galele de box, în 2002. Publicul din Iași a fost foarte cald atunci, iar de-a lungul timpului am descoperit la Iași eroi afirmați la nivel mondial cum ar fi Sebastian Ciobanu, Cătălin Moroșanu și, mai nou, Sebastian Cozmâncă sau Bogdan Năstase, cunoscut drept „ciobanul de la stână”. Venim cu o gală transmisă la nivel global pe Eurosport International, în 95 de țări. Va fi o gală Premium, cu două părți, o gală „New Heroes” și o gală „World Grand Prix”, cu aproape 24 de sportivi, 5 dintre ei din Iași. Vor fi Sebastian Ciobanu, Sebastian Cozmâncă, Bogdan Năstase, Andrei Leuștean. Hurduc sau Daniel Alexandru de la Scorpions Iași vor fi și ei promovați în galele următoare. Gala va fi transmisă pe șase continente, iar orașul va fi promovat la nivel global. Îmi doresc ca publicul să fie la fel de cald ca și la evenimentele trecute de la Iași, sper să iasă o gală reușită. Din păcate pentru ieșeni, Cătălin Moroșanu nu va lupta, pentru că va fi într-o gală ce va avea loc la Praga, peste o săptămână. Cătălin se implica în organizarea galei de la Iași de această dată”, a declarat Eduard Irimia, președintele Superkombat.  

Bilete de 50 de lei, surprize pentru fani

Eduard Irimia a anunțat că un bilet la gală va costa 50 de lei, dar iubitorii sporturilor de contact vor avea șansa de a câștiga invitații și tricouri în perioada următoare.
„Începând de astăzi anunță oficial lansarea biletelor la prețul de 50 de lei, distribuite prin Sala Scorpions Iași, la Sala Polivalentă și la magazinele din rețeaua Eventim, Germanos, Orange, Vodafone. De asemenea, vor fi și câteva pachete la VIP pentru sponsori și cei care doresc să stea aproape de ring. Sperăm ca sala, una micuță, să se umple și să satisfacă condițiile publicului din Iași.
Îi aștept pe ieșeni și pe cei din alte orașe la cea mai mare gală Superkombat a sfârșitului de an în România, să fie alături de noi la un eveniment deosebit. Invitații pot fi procurate prin campaniile de pe Facebook, la „Superkombat Fighting Championship”, ca și tricouri, mănuși sau chiar șansa de a fi cu staff-ul Superkombat în zilele dinaintea galei. Cântarul oficial va avea loc într-un loc public, la un Mall celebru din oraș. Ieșenii trebuie să știe și faptul că la Iași există o sală celebră în România unde se pot antrena în sporturile de contact, Sala Scorpions, acolo unde se pregătesc eroii din Iași ai Superkombat alături de antrenorul Mihai Constantin. Iașiul este un oraș favorit pentru mine, am organizat aici gale foarte frumoase. Noi promovăm România prin expunerea în zeci de țări și avem ce să le arătăm oamenilor din afară prin acel clip despre orașul Iași”
, a mai spus Eduard Irimia.

Sebastian Ciobanu urcă în ring cu o zi înaintea nunții

În main-event-ul galei, ieșeanul Sebastian Ciobanu, sportiv pregătit de Mihai Constantin la clubul „Scorpions”, îl va întâlni pe englezul George Davis, în limitele categoriei 86 kg. Luptătorul ieșean își poate face astfel un frumos cadou cu o zi înaintea nunții, o victorie în fața propriilor fani.

„Este un eveniment special pentru Sebastian. Am vorbit cu mai mulți promotori locali din țară și am convenit să facem această gală la Iași, dacă tor urmează nuna lui Sebastian. Este frumos să fim cu toții alături de el. Probabil că mulți sportivi care vor urca în ring vor rămâne și la nunta lui Sebi. Este un sportiv lansat la Local Kombat și care a continuat alături de noi la Superkombat și e normal să fim alături de el. Ciobanu a coborât în categorie, se va bate la 86 kg, sper să aibă rezultate bune. Englezul Davis, adversarul său, este un sportiv tânăr, din generația nouă și poate pune probleme oricui la acest nivel”, a completat Irimia.

Investitori cu miliarde de dolari

Președintele Superkombat a anunțat, la Iași, câteva dintre țintele sale în viitorul apropiat. „Vom fi prezenți la gală cu câțiva investitori la nivel mondial care au în portofoliul lor chiar miliarde de dolari. Este vorba despre persoane din Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită, oameni de afaceri care s-au arătat interesați să investească în produsul Superkombat. Vom avea ocazia ca la Iași acești oameni de afaceri să vină să urmărească pe viu evoluția sportivilor în acest circuit mondial. Va fi chiar un fel de Congres Superkombat înainte cu o zi de evenimentul de la Sala Polivalentă”, susține Eduard Irimia.

Finala anului, la Dubai

„Încercăm să facem finala anului la Dubai, pe 12 noiembrie, unde și Cătălin Moroșanu va lupta. Va fi gala care ne va lansa și pe noi într-o nouă etapă la nivel internațional. Am muncit ani de zile alături de Eurosport și de televiziunile partenere, am ajuns acum într-un punct care urma în strategia noastră, de a intra în America. Curând vom anunța o mare premieră, poate chiar la Iași, intrarea pe o televiziune majoră din America, la nivel global. Este vorba de o televiziune în primele trei din lume ca și rețele, o televiziune în prime-time, care se bate de la egal la egal cu HBO. Asta însemnă încă 100 de milioane de oameni ca și target de televiziune. Am încercat să creștem un produs românesc, l-am făcut mare ca brand, acum încercăm să demonstrăm că și formula financiară are un feedback. Am făcut un efort nu doar pentru a organiza gale, ci pentru a duce acest produs mai sus, la un nivel superior. Produsul Superkombat este acum foarte mare, dar premiile la nivel mondial nu sunt la fel de mari precum în boxul profesionist. Noi ne dorim ca în viitor sportivii să se bată așa cum o făceau la celebrele gale din Japonia, pentru potul de un milion de dolari. Asta nu pot să o fac singur, pentru că nu există finanțare. Nici în România, și nici în Europa. Încasările maxime la un astfel de eveniment nu depășesc 200.000 de dolari cu totul, deci nu poți să-ți permiți să pui premii atât de mari. Pentru a intra pe piața din America, trebuie să vii cu ceva atractiv, iar asta înseamnă premii substanțiale în bani”, explică Irimia.

Cine îi va călca pe urme lui Cătălin Moroșanu

„Părintele” Superkombat crede că „Scorpions” Iași propune deja doi sportivi care îi pot călca pe urme lui Cătălin Moroșanu.

„Pe urmașul lui Moroșanu l-aș împărți în două categorii. Unul care să fie produsul de televiziune, iar acesta este Bogdan Năstase, „ciobanul de la stână”. Are acea poveste, populară, este sportivul care vine îmbrăcat în cioban și care se identifică foarte bine pe televiziune în alte țări. De asemenea, are și performanță sportivă peste media europeană. Un alt sportiv care mi-a atras atenția de la Scorpions Iași ca un potențial erou este Sebastian Cozmâncă. Este un băiat cu o poveste frumoasă, cu prezență în ring, cu determinare mare și cred că se poate bate în orice promoție. La gala de la Mamaia s-a luptat cu adversarul lui Moroșanu și nu s-a făcut deloc de râs. Este un băiat serios care merită sprijinul nostru financiar pentru a deveni un erou Superkombat în viitorul apropiat”, crede Eduard Irimia.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup