Vicecampioana olimpică Ana Maria Brânză face antrenamente pentru meciul vieţii

28 iul 2015 964 afişări Scrima
Vicecampioana olimpică Ana Maria Brânză face antrenamente pentru meciul vieţii www.iCalra.ro

Scrimera Ana Maria Brânză, care la 30 de ani este una dintre cele mai titrate sportive din istoria României, se pregăteşte intens pentru „meciul vieţii”.

Nu este vorba despre o nouă confruntare la planşă, acolo unde cea poreclită „Brânzici” a obţinut numeroase medalii europene, mondiale şi olimpice, ci despre înfăţişarea la altar, unde îl va ţine de braţ pe poloistul Pavel Popescu, de la CSA Steaua. Nunta celor doi va avea loc pe 15 august, la Buşteni, şi va fi oficiată de primarul oraşului, Emanoil Savin, un edil cu mare lipici la foşti sau actuali campioni sportivi.

În aşteptarea marelui eveniment, de la Palatul Cantacuzino, la care şi-au anunţat prezenţa multe nume elegante din sport şi nu numai, Ana şi Pavel au făcut un „antrenament”. La invitaţia caselor de modă Rosa Clara şi Cacharel România, specializate în ţinute de gală pentru astfel de ceremonii, cei doi sportivi au făcut o repetiţie pentru ziua cea mare,  fotografiile demonstrând că le stă foarte bine ca mire şi mireasă. Pe 15 august se anunţă o nuntă de vis,  cel mai important moment din viaţa campioanei mondiale Ana Maria Brânzâ şi a viitorului ei soţ, poloistul Pavel Popescu.

Foto: www.iClara.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.