Scrisoare impresionantă la început de 2019. Ana Maria Brânză Popescu: "Mi-am dorit să arăt lumii bucăţica aia de Românie frumoasă în care eu cred foarte tare"

1 ian 2019 579 afişări Scrima
Scrisoare impresionantă la început de 2019. Ana Maria Brânză Popescu: "Mi-am dorit să arăt lumii bucăţica aia de Românie frumoasă în care eu cred foarte tare"
Ana Maria Brânză Popescu (34 de ani) şi-a consolidat în ultimul deceniu poziţia într-un top al celor mai buni sportivi români în activitate. Tonică, mereu surprinzătoare, inteligentă şi fermecătoare, spadasina de la Steaua a cucerit argintul olimpic în Beijing şi aurul cu echipa, la Rio, în 2016. Măritată cu Pavel Popescu, poloist la naţională şi la Steaua, Ana, multiplă campioană mondială şi europeană, a scrijelit câteva cuvinte marcă înregistrată în ultima zi a lui 2018. 
 
"În viaţa perfectă de pe #Facebook ... 2018 a fost de-a dreptul spectaculos. În viaţa reală, în schimb, am avut destule momente în care să "nu mai pot" "nu mai vreau" "îmi bag picioarele". Cu toate acestea, am scos-o la capăt încă un an şi-s mândră de toate "năzbâtiile" pe care le-am făcut. Pe plan sportiv, scrima s-a dovedit a fi acelaşi prieten fidel de ani de zile care are grijă să-mi reamintească în fiecare zi că mai am multe de învăţat şi m-a răsplătit cu medalia de argint la CM Wuxi doar ca să mă convingă că locul meu este (încă) în sala de scrimă 🤺
 
Cu toate acestea, am simţit nevoia să ies "puţin" din zona de confort şi m-am aruncat cu capul înainte în domenii despre care nu ştiam mai nimic, dar cu un curaj nebun şi încredere oarbă că... o să fie bine. Aşa am ajuns să scriu o carte pentru copii, "En Garde! Fetiţa cu masca tricoloră", iar povestea #Brânzicăi a fost primită foarte bine de cei mici. Şi să pun la cale un proiect dedicat designerilor români "Autentica by Ana-Maria Brânză. Avem grijă de valorile noastre!" prin care mi-am dorit să arăt lumii bucăţica aceea de Românie frumoasă în care eu cred foarte tare. 
 
A fost o întreagă aventură să jonglez între antrenamente, concursuri, lansări de carte şi şedinţe foto 🤹‍♀️ dar când ai oamenii potriviţi lângă tine "imposibil" e doar un cuvânt! Vă mulţumesc, oameni buni. Singurul lucru pe care mi-l reproşez este faptul că nici în acest an nu am petrecut suficient timp alături de oamenii care contează cu adevărat 😥 Trăim cu impresia că ei vor fi mereu acolo, dar ne înşelăm amarnic!
 
Aşadar, voi începe lista de priorităţi pentru 2019 cu ei şi voi continua cu: să nu mai dau 3 snooze-uri în fiecare dimineaţă - stai că asta era pe lista de dorinţe a dlui Popescu 🙈 împreună cu acel curs de bucătărie pentru a lui soţie în care mulţumea divinităţii pentru încă un an în care a scăpat neotrăvit/ Şi vă mulţumesc vouă... pentru că sunteţi 😍
💫 La mulţi ani 💫
 
P.S. 2019 te aştept cu braţele deschise". 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.