Sabrerii au purtat banderolă neagră în semn de solidaritate cu victimele de la Colectiv. I-au transmis un gând bun şi lui Alexandru Pascu

3 nov 2015 526 afişări Scrima
Sabrerii au purtat banderolă neagră în semn de solidaritate cu victimele de la Colectiv. I-au transmis un gând bun şi lui Alexandru Pascu
  • Echipa de sabie seniori masculin a României care a participat duminică, 1 noiembrie, la etapa de Cupă Mondială de la Budapesta, a purtat banderole negre pe tot parcursul întrecerii în semn de solidaritate cu victimele din Clubul Colectiv.

Pentru că echipamentul nu le-a permis, Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Ciprian Gălăţanu şi George Iancu au purtat baderolele pe piciorul stâng. În schimb, antrenorul Mihai Covaliu a purtat banderola neagră pe braţul stâng.
De asemenea, gândurile oficialilor şi sportivilor Federaţiei Române de Scrimă se îndreaptă spre Alexandru Pascu, fiul doamnei Ana Pascu – preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Scrimă şi vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă -, care a fost rănit în tragedia de vineri seara, 30 octombrie. Internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, Alexandru Pascu se află şi în aceste momente sub atenta observaţie a medicilor, care fac totul pentru ca tânărul de 34 de ani să îşi revină cât mai curând.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.