Mesaj emoţionant al Loredanei Dinu după performanţa remarcabilă de la Campionatele Europene de scrimă de la Montreux: ”Am resimţit gustul victoriei”

9 iun 2015 479 afişări Scrima
Mesaj emoţionant al Loredanei Dinu după performanţa remarcabilă de la Campionatele Europene de scrimă de la Montreux:  ”Am resimţit gustul victoriei”

Loredana Dinu a reuşit alături de celelalte componente din echipa de spadă a României o performanţă impresionantă la Campionatele Europene de scrimă de la Montreux (Elveţia). Medaliata cu aur a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Facebook în care a ţinut să mulţumească tuturor celor care au contribuit la această performanţă remarcabilă.

”Ziua de azi e extrem de importantă pentru mine: am resimţit gustul victoriei, care este atât de dulce, am adăugat o cărămidă la ceea ce construim împreună, am trăit intens emoţiile competiţiei alături de fete şi antrenori şi mai ales am regăsit motivaţia să muncesc mai mult, să fiu mai bună. Mulţumesc antrenorilor, colegelor, echipei tehnice şi tuturor celor care mă susţin. Sunteţi minunaţi”, a spus Loredana Dinu.

Echipa feminină de spadă a României, formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop, Simona Gherman şi Loredana Dinu, a cucerit  medalia de aur la Campionatele Europene de scrimă de la Montreux (Elveţia). România a învins, în finală, cu scorul de 45-35, formaţia Estoniei.

Anterior, România a trecut în sferturi de finală de Ucraina, scor 31-25, şi în semifinale de Suedia, antrenată de Adrian Pop, scor 45-42. Echipa României cucerise titlul european şi în 2014, la Strasbourg, iar în 2013, la Zagreb, a obţinut medalia de argint.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.