Jandarmii i-au „săltat” pe suporterii stelişti care au dorit să asiste la meciul de rugby cu Dinamo. De ce e arătat cu degetul George Boroi

9 mai 2015 929 afişări Rugby
Jandarmii i-au „săltat” pe suporterii stelişti care au dorit să asiste la meciul de rugby cu Dinamo. De ce e arătat cu degetul George Boroi

Echipa de rugby a clubului Steaua a câştigat sâmbătă cu scorul 30-22 meciul disputat în deplasare cu Dinamo.

Înaintea partidei, la porţile complexului sportiv din şoseaua Ştefan cel Mare, s-au strâns aproximativ 40 de ultraşi din Peluza Sud, care au dorit să intre la meci să-şi încurajeze echipa, mai ales că unul dintre sportivii lui George Sava este membru al galeriei amintite mai sus.

Însă, în timp ce fanii din Ghencea se aflau la casele de bilete pentru a-şi procura tichetele, jandarmii au intervenit şi i-au îndepărtat din faţa stadionului, iar pe cei care s-au împotrivit i-au urcat într-o dubă care i-a transportat la secţia 7 Poliţie, unde au fost legitimaţi şi ulterior li s-a dat drumul.

CSA Steaua anunţase că nu se aşteaptă la suporteri

Acţiunea Jandarmeriei i-a înfuriat pe fanii stelişti care consideră abuziv gestul de a li se interzice accesul la o competiţie sportivă. Mai mult, fanii susţin că aveau acordul lui George Boroi de a veni la meciul cu Dinamo, numai că oamenii legii susţin că CSA Steaua i-a informat că nu se aşteaptă la suporteri.

Organizatorii consideră că la derby-ul de la rugby dintre Dinamo şi Steaua a existat un protocol între cele două cluburi să nu se vină cu galeria oaspete. În tur, nici „roş-albii” nu au venit să-şi încurajeze echipa. 

  • Oficialii Jandarmeriei nu au putut fi contactaţi pentru a-şi expune punctul de vedere până la ora apariţiei articolului.
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.