Oradea îşi adună generaţiile în bazin pentru un meci de polo caritabil

11 dec 2018 378 afişări Polo
Oradea îşi adună generaţiile în bazin pentru un meci de polo caritabil

CSM Oradea în colaborare cu Primăria Oradea şi Asociaţia Vladimir Angelman organizează luni, 17 decembrie, de la ora 18:00, la bazinul ”Ioan Alexandrescu”, a patra ediţie a meciului caritabil de polo de Crăciun între echipele CSM Oradea - seniori şi CSM Oradea – juniori, echipe ce reprezintă prezentul şi viitorul acestui club. Meciul, devenit tradiţie, reuşeşte să adune în fiecare an oameni generoşi, care prin suportul lor susţin progresele lui Vladimir Munteanu, un băieţel născut cu sindromul Angelman, unul extrem de rar, şi îi oferă şansa de a accesa terapiile atât de necesare recuperării.

Datorită susţinerii de care a avut parte până acum, Vladimir a făcut peste 800 de ore de terapie în ultimul an, iar progresele lui sunt uimitoare, depăşind aşteptările.

Fiecare donaţie sau gând bun îl vor aduce cu un pas mai aproape de primul pas!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.