CAPUL SUS BĂIEŢI!

29 iul 2009 31 afişări Polo
CAPUL SUS BĂIEŢI! Cu CAPUL SUS!

Tricolorii dau numai peste campioane la Mondialul de la Foro Italico. După ce aseară, România n-a putut emite pretenţii în sfertul contra campioanei mondiale, Croaţia, 5-7 (0:2, 1:1, 1:2, 3:2), băieţii maghiarului Kovacs Istvan dau piept mâine în primul meci de clasament chiar cu deţinătoarea titlului olimpic, Ungaria!


Principala candidată la supremaţie în Roma s-a dovedit a fi un baraj de netrecut pentru 7 le tricolor, chiar dacă, în linii mari, defensiva şi portarul Dragoş Stoenescu au evoluat în nota meciurilor precedente – foarte bine. În schimb, atacul nu şi-a luat revanşa constituind punctul slab al tricolorilor, o ofensivă în care a excelat doar Cosmin Radu, autor al unui hat-trick. De partea cealaltă, croaţii, cu un portar Pavic în zi de graţie (13 parade din 18 aruncări) au alternat pe parcursul celor 32 de minute aruncările înşelătoare cu angajări imprevizile ale centrilor, faze la care românii nu au avut practic niciun răspuns.
Mâine, de la 12:40 (în direct pe TVR 2),   în primul meci al turneului 5-8, în speţă „semifinalele” pentru poziţiile 5-6, România se duelează cu actuala campioană olimpică, Ungaria, reprezentativă cu care Edi Andrei şi colegii lui s-au antrenat la Oradea şi la Budapesta de câteva ori vara aceasta. În ultimele două confruntări amicale, tricolorii şi maghiarii şi-au împărţit victoriile.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.