Prima declaraţie Ana Mariei Popescu după calificarea în semifinale: "Mă duc în vestiar să regăsim bucuria pe care fetele din America o au"

11 aug 2016 2884 afişări JO 2016
Prima declaraţie Ana Mariei Popescu după calificarea în semifinale: "Mă duc în vestiar să regăsim bucuria pe care fetele din America o au"

Echipa de spadă a României s-a calificat dramatic în semifinale, după un minut de aur. Asaltul cu Statele Unite a fost unul tactic până în ultimul releu, când Courtney Hurley a ieşit la atac, având de recuperat două tuşe. De la plus pentru România (16-15) s-a ajuns la 20-23 cu un minut înainte de final. Ana Maria Popescu s-a dezlănţuit şi a egalat cu 16 secunde înainte de final. S-a intrat în minutul de aur, România a avut prioritate, dar Ana a realizat tuşa care a calificat echipa în semifinale! Spadasinele vor trage pentru calificarea în marea finală, de la ora 19:15, în compania Rusiei, care a învins Franţa cu 44-41. În cealaltă semifinală se vor înfrunta China şi Estonia. România are două şanse de a câştiga o medalie.

La final, Ana Maria Popescu a declarat pentru Gazeta Sporturilor: ”Am învins SUA şi mă duc în vestiar ca să regăsim bucuria de joc pe care fetele astea din America o au, iar noi am pierdut-o.În vestiar am pierdut-o, acolo o găsim ca să o arătăm în semifinală!”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.