Nadia Comăneci, expert la Rio pentru canalul brazilian Globo TV. Fiul fostei mari gimnaste, pentru prima dată la Jocurile Olimpice

4 aug 2016 10380 afişări JO 2016
Nadia Comăneci, expert la Rio pentru canalul brazilian Globo TV. Fiul fostei mari gimnaste, pentru prima dată la Jocurile Olimpice

Nadia Comăneci a ajuns de două zile Rio de Janeiro, unde va fi expert pe timpul Jocurilor Olimpice pentru gigantul brazilian Globo TV, una dintre cele mai puternice televiziuni deţinătoare de drepturi. ”Voi comenta în fiecare seară evoluţiile sportivilor din concursul de gimnastică, alături de Bart (nr – soţul ei), a declarat Nadia pentru jurnaliştii români prezenţi la Rio. Între timp, moderatorul emisiunii a reuşit să o înveţe pe marea noastră gimnastă paşii de samba, în numai o singură şedinţă live, cu audienţă maximă. Globo TV a reuşit să mai atragă două nume mari în echipa de specialişti, de asemenea campioni olimpici. Americanii Greg Louganis (sărituri în apă) şi Mark Spitz (înot).

Nadia este însoţită şi de fiul ei, Dilan, care participă pentru prima oară la Jocurile Olimpice în programul Ronald McDonald. Dilan face parte dintr-un grup de 20 de copii, aleşi din toată lumea, care vor apărea în cadrul festivităţii de deschidere. ”Dilan a intrat atât de puternic în atmosfera jocurilor încât nu a vrut nici măcar nouă să ne spună ce au de făcut. Ţine totul la secret”, a declarat Nadia.

Dilan face mai multe sporturi în momentul de faţă, între care tenis, fotbal, ecaladă sau navigaţie, iar Nadia şi Bart Conner speră ca fiul lor să ajungă la Jocurile Olimpice şi din postura de sportiv calificat. ”Am programul foarte încărcat, abia anul viitor voi mai ajunge în România, şi numai la rugăminţile lui Dilan, care îşi doreşte foarte mult să mai ajungă în ţară”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.