Gafă de proporţii la ceremonia de deschidere a Jocurilor OIimpice de la Soci - FOTO

7 feb 2014 26500 afişări JO 2014 Soci
Gafă de proporţii la ceremonia de deschidere a Jocurilor OIimpice de la Soci - FOTO
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA
  • Jocurile Olimpice de iarnă au debutat la 7 februarie şi se vor încheia la 23 februarie.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci a început vineri, la ora 18.00 pe Stadionul Olimpic Fişt, în faţa a numeroase oficialităţi şi a circa 40.000 de spectatori.

Cea mai costisitoare ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă nu a avut însă un start perfect. În timpul ceremoniei de deschidere, a avut loc o eroare care a făcut imediat înconjurul lumii. Unul dintre cei cinci fulgi de zăpadă pregătiţi pentru a se deschide şi a forma simbolul Jocurilor Olimpice  - cele 5 cercuri - a rămas blocat, tocmai când Vladimir Putin şi-a făcut apariţia în tribună.

Biatlonista Eva Tofalvi (35 ani) a purtat pentru a doua oară consecutiv, drapelul echipei României la festivitatea de deschidere.

3 miliardede telespectatori vor urmări Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, potrivit estimărilor organizatorilor

5 miliarde de euro(214 miliarde de ruble) au fost investite în construcţii şi pregătirea Jocurilor Olimpice, a anunţat vicepremierul Rusiei, Dmitri Kozak. Prin adăugarea cheltuielilor legate de infrastructură suma totală a ajuns la 37 de miliarde de euro (1.500 de miliarde de ruble). Această cifră, anunţată de Kozak la începutul anului 2013, face din competiţia de la Soci cea mai scumpă din istoria Jocurilor Olimpice de iarnă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.