Echipa feminină de gimnastică a României va debuta la sol, în calificările de duminică

28 iul 2012 2670 afişări JO 2012
Echipa feminină de gimnastică a României va debuta la sol, în calificările de duminică

Echipa feminină de gimnastică a României va debuta duminică, la sol, în calificările de la Jocurile Olimpice de la Londra, fiind înscrise toate cele cinci gimnaste.

Conform regulamentului, toate cele cinci gimnaste din echipa României au fost înscrise în calificări - Diana Chelaru, Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Larisa Iordache şi Diana Bulimar. Antrenorii vor decide la ce aparate vor evolua fiecare dintre sportive, fără a exista obligativitatea de a face patru aparate. Totuşi, se pare că opţiunea lui Octavian Bellu şi a Marianei Bitang este ca Larisa Iordache, care a avut probleme de sănătate în ultimele zile, să facă patru aparate, pentru individual-compus, potrivit relatărilor presei americane.

Echipa României va debuta duminică seara, începând cu ora 22.00 (ora României), în subdiviziunea a cincea, ultima, la sol, urmat de sărituri, paralele şi bârnă.

Primele opt clasate se vor califica în finala pe echipe, la fel şi în cazul finalelor pe aparate, în timp ce în finală la individual-compus vor concura primele 24 clasate din calificări.

Sursa: Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.