Iosif Sulca, vedetă în BBC! Publicaţia britanică a avut un mesaj special pentru medaliatul cu aur la J.O. de Tineret. FOTO & VIDEO

9 oct 2018 2216 afişări Alte Sporturi
Iosif Sulca, vedetă în BBC! Publicaţia britanică a avut un mesaj special pentru medaliatul cu aur la J.O. de Tineret. FOTO & VIDEO

Judoka Iosif Andrei Sulca (17 ani) a cucerit medalia de aur pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret. Sportvul nostru a concurat în proba 81 de kilograme şi l-a învins în finală pe cehul Martin Bezdek, iar BBC Sports i-a oferit un scurt material sub denumirea ”Sulca a câştigat medalia de aur în 15 secunde”.

România a început bine Jocurile Olimpice de Tineret din Argentina, cucerind 3 medalii, una de aur, prin Andrei Sulca (judo), una de argint, prin Daniel Martin (înot-100 m. spate) şi bronz prin Mihaela Cambei (haltere, categoria 48 Kg.). Andrei Sulca a primit laude din partea BBC Sport pentru prestaţia din finală, care i-a dedicat un mesaj şi un video cu prestaţia din ultimul act.

Click aici pentru video

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.