Vâlcea nu se mai teme de campioană! „CSM Bucureşti este foarte puternică, cu jucătoare valoroase, dar nu este o problemă pentru noi, am dovedit de multe ori că suntem o echipă unită şi putem face faţă oricărui adversar”

12 mar 2019 1159 afişări Handbal
Vâlcea nu se mai teme de campioană! „CSM Bucureşti este foarte puternică, cu jucătoare valoroase, dar nu este o problemă pentru noi, am dovedit de multe ori că suntem o echipă unită şi putem face faţă oricărui adversar”

Vâlcea fierbe înainte de „finala” campionatului, disputa cu CSM Bucureşti, meci programat miercuri (ora 21.00), în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea.

Secundul echipei vâlcene, Mia Rădoi crede că SCM-ul se va descătuşa miercuri. „Faptul că am avut un parcurs bun în campionat, câştigând toate meciurile, ne dă şansa să câştigăm şi campionatul. Meciul cu CSM este ca o finală, va fi un meci al orgoliilor, cine are atitudine, acela va câştiga. Echipa are altă atitudine faţă de celelalte jocuri, sunt un pic mai determinate la antrenament, fetele aşteaptă şi ele ziua de miercuri, când se vor descătuşa” a declarat Mia Rădoi la la VTV .

Internaţionala SCM-ului, Cristina Florica anunţă că Vâlcea poate face faţă oricărui adversar. „Toată lumea aşteaptă acest meci, noi am muncit foarte mult ca să fim pe poziţia unde suntem în acest moment. Va fi un joc foarte greu, cred că echipa care va face mai puţine greşeli, va câştiga. CSM este foarte puternică, cu jucătoare valoroase, dar nu este o problemă pentru noi, am dovedit de multe ori că suntem o echipă unită şi putem face faţă oricărui adversar. Suntem motivate şi ştim că oamenii au aşteptări foarte mari, sperăm să le aducem o bucurie la finalul meciului”.

Pivotul Raluca Băcăoanu mizează pe sloganul echipei, acela de a lupta până la finalul jocului. „Noi suntem pregătite, tratăm foarte serios toate antrenamentele, nu ne rămâne altceva decât să aşteptăm meciul şi luptăm. Cred că asta am dovedit întotdeauna, că suntem o echipă, sloganul nostru este să luptăm până la capăt. Suntem fericite să vedem sala plină, suporterii sunt extraordinari şi ne vor susţine până la capăt. Au fost cozi imense pentru bilete, mulţi dintre ei poate au rămas pe dinafară şi sunt trişti, dar noi îi aşteptăm în centrul oraşului, unde se montează un ecran mare şi ne pot fi alături, vom munci până la capăt ca să îi facem fericiţi” a spus Raluca Băcăoanu.

Internaţionala de tineret Diana Ciucă este pregătită să închidă din nou poarta la aruncările de la 7 metri, aşa cum a reuşit în jocul tur, din Capitală. „Este cel mai aşteptat meci al sezonului, avem aşteptări foarte mari. Ca la fiecare joc, vom intra montate pentru a face cel mai bun meci, sperăm să fie totul bine şi să  ieşim mândre de pe teren. Şi CSM va fi foarte motivată, o să fie o competiţie pentru a fi mai bun, să vedem rezultatul la final” a anunţat şi portarul Diana Ciucă.

Ecran mare în centrul municipului  Rm. Vâlcea

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea va amplasa un ecran imens în centrul oraşului, acolo unde va fi transmis în direct meciul şi unde se estimează că vor fi prezenţi câteva mii de suporteri. Şeful clubului de handbal, Florin Vergeanu speră ca pe viitor să se găsească soluţii pentru mărirea capacităţii Sălii Sporturilor Traian. „Am fost afectat că mulţi oameni au stat luni cu orele la coadă şi nu au prins bilete. Chiar discutam cu domnul primar Mircia Gutău că pe viitor trebuie găsită o soluţie pentru sală, la Vâlcea lumea respiră handbal. Eu sunt convins că pe viitor, dânsul va găsi o soluţie, fie va face altă sală mai mare, fie să se modifice Sala Sporturilor! Indiferent de rezultatele pe care le are CSM Bucureşti, nu se compară niciodată cu ce a fost Chimistul, Oltchim şi sperăm noi, SCM. Unde nu există tradiţie în spate, este greu să ai suporteri în spate” a declarat preşedintele secţiei de handbal de la SCM Rm. Vâlcea.

Adi Georgescu, Rm. Vâlcea

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.