"Am fost prea motivate! Dacă nu alergi, nu faci nimic". Crina Pintea, reacţie vehementă: "Puteam să dau 100 de goluri, dar am nevoie de o minge, nu pot face magie. Sunt de opt ani la naţională, nu ştiu dacă mai prind şansa asta"

14 dec 2018 8431 afişări Handbal
"Am fost prea motivate! Dacă nu alergi, nu faci nimic". Crina Pintea, reacţie vehementă: "Puteam să dau 100 de goluri, dar am nevoie de o minge, nu pot face magie. Sunt de opt ani la naţională, nu ştiu dacă mai prind şansa asta"

Crina Pintea a apărut extrem de dezamăgită după eşecul cu Rusia, scor 28-22. Pivotul echipei naţionale a spus că putea să dea 100 de goluri de pe semicerc, dar avea nevoie de mai multe pase. Pintea a marcat patru goluri contra Rusiei, din şase aruncări.

"Dezamăgitor, da. Cred că puteam mult mai mult, dar atât s-a putut astăzi. Meciul are 60 de minute, cum spun mereu, trebuie să joci până în ultima secundă. Sincer, fetele au fost foarte motivate, poate prea motivate. Poate am dat în partea cealaltă, nu ştiu! Cred că puteam, dar nu aşa, doar să spui că vrei. Ne-am împotmolit în ambele faze, nu ne-am apărat bine, ne-am grăbit în atac, am greşit individual şi asta a fost. E greu, normal că s-a văzut lipsa Cristinei, doar că şi noi, toate fetele...Nu vreau să găsesc scuze, dar cred că am fost prea motivate. Toate ştim unde am greşit! Sincer nu mă mai gândesc, sunt foarte optimistă de felul meu, dar trebuie să avem o altă atitudine, să jucăm tare şi să ne apărăm bine. Fără apărare nu faci nimic! Apărare şi alergare! Dacă nu alergi...

Cristina e mereu alături de noi, ne-a încurajat şi ne-a susţinut, ne-a spus că a fost bine. Doar că a doua repriză nu a fost aşa, s-au dus cu încă un gol, încă un gol. Nu poţi ţine aşa la nesfărşit dacă nu înscrii. Acolo, pe semicerc, puteam să dau 100 de goluri. Dar am nevoie de o minge, nu pot face magie! Sunt de opt ani la naţională, dar e prima dată când intru în primele patru la un European, nu ştiu dacă mai avem şansa asta. Fetele au încercat să-mi dea mingi, am fost de multe ori liberă, dar e greu...E greu!"
, a spus Crina Pintea, la finalul meciului cu Rusia.

În sala de la Paris, România s-a prezentat foarte bine în prima repriză. Am condus în mare măsură, am avut şi trei goluri avantaj, dar în apropierea minutului 30 s-a năruit totul. Rusia a trecut în avantaj în ultimele secunde, astfel că la pauza s-a intrat cu scorul de 16-15 în defavoarea României. După pauză, Rusia a defilat, iar România va lupta duminică pentru medalia de bronz.

În finala mică, România va înfrunta pierzătoarea dintre Olanda şi Franţa. A doua semifinală începe vineri, la ora 22:00.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.