Oltchim primeşte 150.000 de lei de la Primăria Râmnicu Vâlcea! "Fetele vor juca în primul meci din grupele principale cu banii la zi"

23 ian 2013 772 afişări Handbal
Oltchim primeşte 150.000 de lei de la Primăria Râmnicu Vâlcea! "Fetele vor juca în primul meci din grupele principale cu banii la zi" Oltchim primeşte 150.000 de lei de la Primăria Râmnicu Vâlcea! "Fetele vor juca în primul meci din grupele principale cu banii la zi"

Primarul oraşului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, a declarat, miercuri, că s-a aprobat virarea sumei de 150.000 de lei în contul echipei de handbal feminin Oltchim şi că s-a mărit contribuţia totală pentru acest an alocată campioanei României.

"Este vorba de un miliard şi jumătate, o parte din contribuţia noastră la bugetul clubului. Şi vă mai spun ceva, chiar dacă bugetul primăriei nu este încă aprobat, am mărit suma alocată echipei de handbal feminin Oltchim. Este o perioadă în care trebuiesc plătite salariile jucătoarelor. Ele trebuie să fie liniştite, să îşi vadă numai de antrenamente şi sperăm ca debutul în grupele principale ale Ligii Campionilor să fie unul fericit", a declarat Frâncu.

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, spune că la echipă este linişte şi că salariile restante vor fi plătite până la finalul lunii în curs: "La echipă e linişte, fetele se pregătesc bine pentru meciul cu FTC din debutul grupelor principale. E adevărat că avem o lună restanţă la salarii, dar drepturile fetelor vor fi plătite până la finele lui ianuarie, nu sunt probleme, fetele au înţeles perfect şi nu este nicio tensiune. Îmi doresc foarte mult să fim ocoliţi de eventuale can-canuri de presă pentru ca liniştea de care vă vorbeam să se păstreze".

Berbecaru a mai precizat că suma alocată de la primărie nu este suficientă pentru plata salariilor restante. "Este vorba de 33.000 de euro, câte handbaliste credeţi că putem plăti cu aceşti bani? Ajutorul este binevenit, mulţumim mult şi, mă repet, fetele vor juca în primul meci din grupele principale cu banii la zi, avem resursele necesare", a mai spus preşedintele clubului.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.