"Am fost moi!" Denisa Dedu a spus franc cum s-a văzut de pe bancă startul ezitant din finala pentru bronz. Concluzia portăriţei care a animat meciul: "Trebuie să vedem la ce mai avem de lucrat pentru a păstra ritmul pe perioada întregului Campionat"

16 dec 2018 713 afişări Handbal
"Am fost moi!" Denisa Dedu a spus franc cum s-a văzut de pe bancă startul ezitant din finala pentru bronz. Concluzia portăriţei care a animat meciul: "Trebuie să vedem la ce mai avem de lucrat pentru a păstra ritmul pe perioada întregului Campionat"

Intrarea Denisei Dedu în poarta României a adus un plus de siguranţă, dar şi de energie echipei, în finala mică cu Olanda. Cu 10 parade din 23 de aruncări, Dedu a contribuit la revenirea echipei lui Ambros Martin din repriza a doua, de la 8 goluri diferenţă la 3, nelăsându-le pe batavele lui Helle Thomsen să mai înscrie în acelaşi ritm. România a ratat însă medalia de bronz, după 20-24 în meciul pentru locul 3.

"Am început prost, mai slab. Am fost moi, cred că şi echipa Olandei nu a fost în cea mai bună formă. Cred că ambele echipe au resimţit oboseala, nu ştiu. Cred că aveam şanse, am văzut că se poate spre final. Am simţia Olanda ca o echipă de bătut. Dar, a fost prea târziu", a declarat Denisa Dedu, la interviurile din zona mixtă a sălii din Paris.

Denisa a explicat mai departe ce s-a aflat în spatele unei prime reprize ratate de elevele lui Ambros Martin. "Nu este vorba că nu ne-am dorit, că nu am vrut. Probabil s-a resimţit mai mult oboseala. Nu am început aşa cum ne-am dorit. Montată a fost fiecare jucătoare, pentru că toate ne-am dorit să luăm o medalie".

Rezumând experienţa Euro 2018, Denisa Dedu a pus accent pe viitor. "Au fost lucruri bune, trebuie să vedem la ce mai avem de lucrat pentru a păstra ritmul pe perioada întregului campionat şi să reuşim să fim în frunte. Anul acesta nu am reuşit să ţinem ritmul până la capăt. Dar, eu zic că a fost un plus, trebuie să fim mândri că am ajuns pânîă aici. Consider că am făcut treabă bună, dar este nevoie de mai mult pentru a câştiga o medalie", a declarat Denisa Dedu.

"Au fost momente decisive, iar la nivelul ăsta, dacă nu fructifici şansele, echipa adversă te taxează. Nu am avut luciditate şi nu am gestionat momentele importante din meci aşa cum ar fi trebuit. Nu mai este nimic de făcut, trebuie să învăţăm din asta şi să vedem ce putem face mai departe"
Denisa Dedu

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.