De ce acum? Federaţia Română de Handbal a anunţat azi încheierea unui parteneriat cu un sponsor aflat pe tricourile echipelor naţionale încă de la Campionatul Mondial de senioare din decembrie. Răspunsul preşedintelui Dedu

6 feb 2018 4238 afişări Handbal
De ce acum? Federaţia Română de Handbal a anunţat azi încheierea unui parteneriat cu un sponsor aflat pe tricourile echipelor naţionale încă de la Campionatul Mondial de senioare din decembrie. Răspunsul preşedintelui Dedu

UPDATE Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, a oferit răspunsul la problema ridicată de ProSport: ”FRH a dorit să marcheze semnarea contractului încă de la inceputul lunii decembrie. Acest lucru a fost imposibil deorece toată luna decembrie a fost ocupată cu un eveniment foarte important al Partenerului: lansarea Noului Duster. Am înţeles acest lucru şi am stabilit să facem conferinţă de presă atunci când partenerul hotărăşte momentul oportun iar toate maşinile sunt la dispoziţia noastră şi colantate cu însemnele celor 2 entităţi. Acest lucru s-a întâmplat ieri, iar astăzi am celebrat acest eveniment important pentru Handbal. Decizia a fost 100% a Partenerului nostru. Lucru care putea şi poate fi verificat printr-un telefon sau adresă către Dacia. Asta în cazul în care eram întrebaţi şi nu eram crezuţi. Sunt în schimb flatat fiindcă se consideră că eu pot face calendarul unui colos ca Dacia Renault!”


Federaţia Română de Handbal şi Dacia au anunţat azi – 6 februarie – încheierea unui parteneriat, pentru susţinerea performanţei. Ca urmare a acestui acord de colaborare, Dacia devine partenerul tehnic al FRH la nivelul echipelor de seniori ale României, atât la feminin, cât şi la masculin. Anunţul vine la cel puţin 2 luni distanţă de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania şi cu o săptămână înainte de alegeri. În primele zile ale lunii decembrie, tricolorele jucau deja cu însemnele Dacia pe tricouri.

În cadrul acestui parteneriat, pe lângă susţinerea programului competiţional al echipelor naţionale ale României, Dacia va pune la dispoziţia FRH şi o flotă de 7 vehicule, dintre care şi 2 modele Duster Prestige.

„Sunt destul de multe lucruri de spus în legătură cu acest parteneriat, este o zi bună şi frumoasă pentru handbal, fiindcă suntem frumoşi şi această asociere întăreşte acest lucru. Handbalul românesc este performant şi ne-am asociat cu o firmă şi cu o marcă de maşini care performează.

Sunt câteva componente pe care aş vrea să le amintesc: avem un partener de mobilitate, care nouă, Federaţiei, antrenorilor de echipe naţionale, partenerilor noştri, ne asigură o fluenţă pentru a acoperi întreg teritoriul României pentru a ne îndeplini sarcinile şi aceasta se traduce direct în o economie masivă de bani, care se redirecţionează spre activitatea sportivă şi este un foarte mare beneficiu.

În al doilea rând, faptul că Dacia vine alături de noi şi ne ajută să facem o şcolarizare atât de necesară a antrenorilor în vederea obţinerii licenţei Master Coach. Este un lucru de care aveam nevoie şi un deziderat personal îndeplinit. În foarte scurt timp vom realiza regulamentul prin care antrenorii vor putea accesa aceste burse”, a declarat Alexandru Dedu, Preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Un astfel de parteneriat trebuie remarcat. Bravo, FRH, că aţi reuşit să aduceţi şi Dacia lângă handbal. Dar desfăşurarea acţiunii de azi ridică un mare semn de întrebare. De ce s-a anunţat abia acum, în condiţiile în care fetele din echipa naţională au jucat cu însemnele Dacia pe tricouri încă din decembrie, la Campionatul Mondial din Germania? Turneul final a debutat pe 1 decembrie. De fapt, ştim răspunsul... Peste o săptămână vor fi alegerile la Federaţia Română de Handbal. Concluziile vă aparţin. 

  • ”Se aprobă în unanimitate înmatricularea autoturismelor din Contractul încheiat de către FR Handbal cu SC Dacia Automobile SA, precum şi achiziţionarea unui sistem GPS şi a unui device pentru calculerea consumului auto”, a stabilit Consiliul de Administraţie al FR de Handbal încă din 24 noiembrie, la Craiova
  • Antrenorul spaniol de la lotul naţional de juniori, Jordi Giralt, circulă cu un automobil Dacia pus la dispoziţie de Federaţie încă de anul trecut

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.