Liderul echipei de gimnastică a României, Larisa Iordache, a trecut de cel mai important examen al anului. Ea a promovat examenul de Bacalaureat

29 mai 2015 1061 afişări Gimnastica
Liderul echipei de gimnastică a României, Larisa Iordache, a trecut de cel mai important examen al anului. Ea a promovat examenul de Bacalaureat
  • Dubla vicecampioană mondială de la Nanning, Larisa Iordache a trecut cu bine de cel mai important examen pe care l-a susţinut în acest an. Sportiva legitimată la Clubul Naţional Sportiv Cetate Deva a promovat examenul de Bacalaureat cu media 6,95.


Larisa a susţinut "examenul maturităţii" la Bucureşti, într-o sesiune specială a Bacalaureatului care s-a adresat liceenilor care se pregătesc pentru olimpiade, concursuri sau competiţii sportive internaţionale. Astfel, de acum Lari se poate concentra 100% pe antrenamentele din sala de gimnastică. Din cauza durerilor pe care le acuză la glezna stângă, ea nu va putea participa nici la Jocurile Europei de la Baku.


Rata de promovare la sesiunea specială de Bacalaureat  2015 la care au participat olimpicii şi sportivii este de 93,3%. În 2014, rata de promovare nu depăşea 72%, iar în 2013 era sub 50%.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.