Larisa Iordache, în cursă pentru premiul Piotr Nurowski şi o bursă de 12.000 euro

12 nov 2012 1275 afişări Comentează şi tu Gimnastica
Larisa Iordache, în cursă pentru premiul Piotr Nurowski şi o bursă de 12.000 euro Larisa Iordache luptă pentru premiul Piotr Nurowski

Gimnasta Larisa Iordache, medaliată cu bronz cu echipa la Jocurile Olimpice de la Londra se află în cursa pentru obţinerea premiului Piotr Nurowski. Printre cei cinci finalişti care se află pe listă, alături de Larisa, se mai află două înotătoare, Charlotte Bonnet (Franţa) şi Ruta Meilutyte (Lituania), un schior alpin, Marco Schwarz (Austria) şi un gimnast, Oleg Stepko (Ucraina). Finaliştii au fost stabiliţi de către reprezentanţii Asociaţiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC).

Campioană europeană en-titre la sol şi vicecampioană europeană la bârnă, Larisa a fost invitată, alături de cei patru nominalizaţi să fie oaspetele celei de-a 41-a Adunări Generale a EOC, care va avea loc pe 7 şi 8 decembrie la Eliat (Israel). Votul final pentru desemnarea câştigătorului va avea loc pe 8 decembrie, în timpul Adunării Generale.

Premiul Piotr Nurowski a fost creat în 2011 în memoria fostului preşedinte al Comitetului Olimpic Polonez, care a decedat într-un accident aviatic în aprilie 2010. Câştigătorul premiului va primi atât trofeul, cât şi o bursă şcolară în valoare de 12.000 de euro.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.