FOTO Europenele de gimnastică l Selfie de susţinere pentru băieţii de la Montpellier. "Suntem cu voi!"

16 apr 2015 234 afişări Gimnastica
FOTO Europenele de gimnastică l Selfie de susţinere pentru băieţii de la Montpellier. "Suntem cu voi!"

Gimnastica feminină românească are parte de o supercampanie de susţinere la Europenele de la Montpellier "#suntemcuvoi". Inventivi şi puşi pe şotii, componenţii lotului olimpic de gimnastică masculină care au rămas  în pregătire la Centrul Naţional Sportiv "Lia Manoliu" au realizat şi ei un selfie inedit de susţinere pentru Andrei Muntean, Marius Berbecar, Cristian Băţaga, Vlad Cotuna, Andrei Ursache şi Daniel Rădeanu. "Alături de gimnastica masculină la Campionatele Europene 2015! Suntem cu voi!", spune mesajul postat în dreptul selfiului făcut de Drăgulescu & comp.

 

Alături de gimnastica Masculină la campionatele europene 2015!Suntem cu voi!!!

Posted by Marian Dragulescu on Wednesday, April 15, 2015

 

"A fost drăguţă iniţiativa pentru susţinerea fetelor si vrem ca lumea să ştie că şi băieţii noştri sunt prezenţi la Europene", a explicat Marian Drăgulescu, pentru ProSport. Octuplul campion mondial se pregăteşte pentru a ajuta echipa să se califice la Rio 2016, el urmând să fie eligibil pentru competiţii din 5 august.

Astăzi, reprezentanţii României  vor concura în calificări la Europene. Andrei Muntean, Marius Berbecar, Cristian Băţaga, Vlad Cotuna, Andrei Ursache şi Daniel Rădeanu vor evolua pentru a urca în cât mai multe finale pe aparate.


 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.