Fetele lui Bellu şi Bitang ies în primul concurs după Europene. România evoluează pentru podium în "Turneul celor 4 Naţiuni" de la Torino

25 mai 2015 968 afişări Gimnastica
Fetele lui Bellu şi Bitang ies în primul concurs după Europene. România evoluează pentru podium în "Turneul celor 4 Naţiuni" de la Torino

Echipa feminină de gimnastică a României va participa sâmbătă, 30 mai, la concursul internaţional "Turneul celor 4 Naţiuni", care va avea loc la Torino. Aceasta va fi prima competiţie pentru elevele lui Octavian Bellu şi ale Marianei Bitang după Campionatul European ce a avut loc în luna aprilie, la Montpellier.  Alături de România, în concurs vor participa echipele Italiei, Rusiei şi Columbiei.

Din echipa tricoloră vor face parte Diana Bulimar, Laura Jurcă, Ana Maria Ocolişan, Andreea Iridon, Silvia Zarzu şi Andreea Ciurusniuc. "Este o competiţie cuprinsă în planul de pregătire pentru Mondiale, în plus este o verificare utilă pentru Jocurile Europei de la Baku, dar şi pentru FOTE, pentru că regulamentul concursului permite şi înscrierea unei junioare. Avem nevoie de aceste concursuri pentru a vedea cum se prezintă fetele în competiţiile cu public", ne-a declarat Anca Grigoraş, director tehnic al Federaţiei Române de Gimnastică.

Larisa Iordache, cea mai valoroasă gimnastă tricoloră,  nu va putea participa din cauză că acuză dureri la glezna stângă.

 

Din echipa Italiei face parte Vanessa Ferrari, Carlotta Ferlito, Erika Fasana, Martina Rizzelli, Alessia Leolini şi Giorgia Campana,  în timp ce Rusia va veni cu vedeta Alya Mustafina, dar şi cu marea speranţă, junioara Seda Tutkhalyan.

Concursul va începe la ora 17:45, ora României şi va avea loc în Sala Palavela din Torino.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.