Gimnastica - arhiva aprilie 2011

 • României va avea cinci reprezentanţi la Cupa Mondială de gimnastică României va avea cinci reprezentanţi la Cupa Mondială de gimnastică
  30 apr 2011   Gimnastica

  România va fi reprezentantă de cinci sportivi, trei fete - Sandra Izbaşa, Ana Porgras şi Diana Chelaru, respectiv doi băieţi - Flavius Koczi şi Marius Berbecar, la etapa de Cupă Mondială de gimnastică de la Moscova, programată în 13 şi 14 mai.

 • Amelia Racea, medalie de aur la Cupa Mondială de la Glasgow Amelia Racea, medalie de aur la Cupa Mondială de la Glasgow
  17 apr 2011   Gimnastica

  Componenta lotului olimpic de gimnastică al României, Amelia Racea a câştigat medalia de aur la individual compus la etapa de Cupă Mondială, de la Glasgow, în timp ce Raluca Haidu a urcat pe treapta a treia a podiumului. Abia revenită de la Campionatul European, cu o medalie de bronz la individual-compus, Amelia Racea şi-a îmbunătăţit palmaresul sâmbătă, la etapa de Cupă Mondială, de la Glasgow. Racea a încheiat pe locul I, cu un total de 54.566 puncte, înaintea sportivei Jessica Lopez (Venezuela, 53.931), dar şi a Ralucăi Haidu (52.432 puncte). "Sunt foarte...

 • Maraton în sala de sport! Racea, non stop în concurs Maraton în sala de sport! Racea, non stop în concurs
  16 apr 2011   Gimnastica

  La o săptămână de la bronzul european cucerit la individual compus, Amelia Racea forţează podiumul şi azi la etapa de Cupă Mondială de gimnastică de la Glasgow. Europenele de la Berlin sunt deja istorie pentru elevele lui Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Cu obiectivele îndeplinite şi o primă etapă de pregătire bifată, gimnastele pornesc deja în drumul spre Mondiale. Medaliată cu bronz în finala celor mai complete gimnaste, cea de individual compus, Amelia Racea lasă în urmă trăirile şi emoţiile din Germania

 • Vârsta nu contează! A devenit vicecampioană europeană la 35 de ani! Vârsta nu contează! A devenit vicecampioană europeană la 35 de ani!
  15 apr 2011   Gimnastica

  Într-un sport precum gimnastica, în care 21 de ani reprezintă o vârstă înaintată pentru a mai face performanţă, prezenţa Oksanei Şuşovitina (35 de ani) în competiţiile de anvergură e un adevărat fenomen. Mai mult, sportiva care reprezintă Germania este nelipsită de pe podium, cum s-a întâmplat şi la Europenele din Berlin, unde a cucerit argintul la sărituri.

 • "Flavius, ai fetele la picioare!" "Flavius, ai fetele la picioare!"
  13 apr 2011   Gimnastica

  Europenele din Berlin sunt deja istorie pentru Flavius Koczi. Cele două medalii cucerite, aur la sol şi argint la individual compus, în Max-Schmeling-Halle, sunt bonus maxim de încredere pentru reşiţeanul în vârstă de 23 de ani, care a început deja cu pregătirea pentru Mondiale.

 • Florin Croitoru, argint şi bronz la Europene pentru România Florin Croitoru, argint şi bronz la Europene pentru România
  12 apr 2011   Gimnastica

  Sportivul Florin Ionuţ Croitoru a cucerit, luni, medaliile de argint şi bronz în proba de aruncat, respectiv la total din cadrul Campionatelor Europene de la Kazan (Rusia), categoria 56 de kilograme. Românul a ridicat 141 de kilograme la stilul aruncat, fiind devansat numai de moldoveanul Oleg Sîrghi, care a reuşit să ridice 150 de kilograme. Pe locul trei s-a situat armenaul Smbat Margaryan, cu 140 de kilograme. La total, Croitoru a ocupat locul trei, cu 256 de kilograme, după campionul european Sîrghi, cu 262 de kilograme, şi turcul Gokhan Kilic, 256 de kilograme.

 • Izbaşa a lăsat în urmă superstiţia cu anii impari! "Anul este aşa cum îmi propun eu!" Izbaşa a lăsat în urmă superstiţia cu anii impari! "Anul este aşa cum îmi propun eu!"
  12 apr 2011   Gimnastica

  Sandra Izbaşa a revenit ieri de la Europenele din Berlin cu două medalii de aur, la sol şi sărituri. Două rezultate care au reaşezat-o pe campioana olimpică din Beijing pe podium după trei ani. Matură, sigură pe sine, dar extrem de realistă în ceea ce priveşte viitorul său, Sandra a vorbit despre motivaţia pe care i-au dat-o cele două medalii şi despre schimbarea prin care a trecut de când au venit la conducerea lotului olimpic feminin antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Bellu.

 • POZA ZILEI! Presa, la picioarele lui Koczi POZA ZILEI! Presa, la picioarele lui Koczi
  12 apr 2011   Gimnastica

  Flavius Koczi este omul momentului în gimnastica românească masculină. Reşiţeanul a dezvăluit că le pregăteşte adversarilor o surpriză uriaşă la sărituri, aparat unde a cucerit argintul mondial în 2009. „Vreau să vin cu o săritură care să îmi poarte numele. Mă gândesc la o săritură cu trei şuruburi şi jumătate, cu notă de plecare din 7.2 sau 7.4“, a mărturisit el.

 • Diana Chelaru: "Sunt fericită când se cântă imnul României, indiferent dacă sunt pe locul doi sau trei" Diana Chelaru: "Sunt fericită când se cântă imnul României, indiferent dacă sunt pe locul doi sau trei"
  11 apr 2011   Gimnastica

  Medaliata cu argint la sol din cadrul Campionatelor Europene de la Berlin, Diana Chelaru, a declarat, luni, la revenirea în ţară, că este fericită atunci când se cântă imnul României la concursurile internaţionale, indiferent dacă ea este clasată pe locul doi sau trei.

 • Sandra Izbaşa: "Mă bucur că antrenorii mi-au dat şansa să fac din nou gimnastică! Bellu şi Bitang m-au făcut să revin" Sandra Izbaşa: "Mă bucur că antrenorii mi-au dat şansa să fac din nou gimnastică! Bellu şi Bitang m-au făcut să revin"
  11 apr 2011   Gimnastica

  Sportiva Sandra Izbaşa, dublă medaliată cu aur la Campionatele Europene de la Berlin, a declarat, luni, la revenirea în ţară, că datorită antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang continuă să facă gimnastică, după ce a dorit să renunţe din cauza unei accidentări la călcâi.

 • Koczi a sosit în ţară: "Vreau să vin cu o săritură care să-mi poarte numele!" Koczi a sosit în ţară: "Vreau să vin cu o săritură care să-mi poarte numele!"
  11 apr 2011   Gimnastica

  Gimnastul Flavius Koczi, medaliat cu argint la individual compus la Campionatele Europene de la Berlin, a declarat, luni, la întoarcerea la Bucureşti, că ar fi meritat să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, considerând că germanul Philipp Boy a fost avantajat deoarece reprezenta ţara gazdă. "Toată lumea mi-a spus că meritam aurul, şi eu cred acelaşi lucru, dar fiind la Berlin, la ei acasă, aşa trebuia să se întâmple. Înaintea concursului spera

 • Tango-ul de aur al Sandrei! Totul despre revenirea româncei care a cucerit Europa! Tango-ul de aur al Sandrei! Totul despre revenirea româncei care a cucerit Europa!
  11 apr 2011   Gimnastica

  Gimnastica românească visează frumos în anul preolimpic. România revine de la Europenele din Berlin cu şase medalii, dintre care trei titluri continentale, bifând astfel una dintre cele mai valoroase ediţii. Fără îndoială, vedeta delegaţiei a fost campioana olimpică la sol, Sandra Izbaşa, care a cucerit două medalii de aur.

 • Dublu impact pentru Koczi Dublu impact pentru Koczi
  11 apr 2011   Gimnastica

  Noul lider al echipei României, Flavius Koczi, revine de la Europene cu aur la sol şi argint la individual compus, adevărate bonusuri de încredere pentru atingerea bornei finale pe care şi-a stabilit-o, podium la Londra 2012.

 • România, pe locul 2 în Europa la gimnastică! România, pe locul 2 în Europa la gimnastică!
  10 apr 2011   Gimnastica

  România ocupă locul doi în clasamentul general pe medalii de la Campionatele Europene de gimnastică de la Berlin, competiţie care s-a încheiat duminică şi în care sportivii din Rusia s-au aflat de cele mai multe ori pe podium

 • Izbaşa şi Chelaru, AUR şi ARGINT la sol! Transmite-le un mesaj tricolorelor! FOTO Izbaşa şi Chelaru, AUR şi ARGINT la sol! Transmite-le un mesaj tricolorelor! FOTO
  10 apr 2011   Gimnastica

  Gimnastele Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru au câştigat medalia de aur, respectiv pe cea de argint, duminică, în finala de la sol, la Campionatele Europene din Berlin.

 • Adrian Stoica: "Aurul Sandrei este foarte important! Nu s-a mai luat o medalie în această probă de şapte ani" Adrian Stoica: "Aurul Sandrei este foarte important! Nu s-a mai luat o medalie în această probă de şapte ani"
  9 apr 2011   Gimnastica

  Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică (FRG), Adrian Stoica, a declarat, sâmbătă că medalia de aur obţinută de Sandra Izbaşa în concursul de sărituri la CE de la Berlin

 • Aur pentru Koczi la sol! Sandra Izbaşa este noua campioană europeană la sărituri! Aur pentru Koczi la sol! Sandra Izbaşa este noua campioană europeană la sărituri!
  9 apr 2011   Gimnastica

  Gimnasta Sandra Izbaşa a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în concursul de sărituri din cadrul Campionatelor Europene din Berlin!

 • Koczi e gimnastul complet! Koczi e gimnastul complet!
  9 apr 2011   Gimnastica

  Flavius Koczi (23 de ani) este „one man show” al gimnasticii masculine la Europenele din Berlin. Singurul gimnast tricolor calificat în finale, Koczi a dat ieri marea lovitură şi a obţinut medalia de argint la individual compus, cu un total de 88.825. Aseară, târziu, tot la individual compus, Amelia Racea a cucerit bronzul în dauna colegei Diana Chelaru, pe 4.

 • Amelia Racea, bronz la CE din Berlin! Chelaru a ocupat poziţia a patra Amelia Racea, bronz la CE din Berlin! Chelaru a ocupat poziţia a patra
  8 apr 2011   Gimnastica

  Gimnasta Amelia Racea a câştigat, vineri, medalia de bronz în finală la individual compus, în timp ce Diana Chelaru s-a clasat pe locul patru, Campionatele Europene de la Berlin. Notele primite de gimnastele din lotul României au fost următoarele: Amelia Racea: Paralele - 13.825, bârnă 14.550, sol 13.825, sărituri 14.400 Diana Chelaru: Sol - 14.550, sărituri 14.350, paralele 13.450, bârnă 13.975.

 • Koczi, medalie de argint la individual compus la Europenele de la Berlin Koczi, medalie de argint la individual compus la Europenele de la Berlin
  8 apr 2011   Gimnastica

  Flavius Koczi a deschis cu medalie prima zi a finalelor Campionatului European de gimnastică de la Berlin. Koczi a evoluat perfect pe cele şase aparate a adunat 88.875 puncte şi a cucerit medalia de argint la individual compus, el venind la doar 50 de miimi de germanul Philipp Boy care a cucerit aurul cu un total de 88.825 puncte. Locul trei a fost ocupat la egalitate de britanicul Daniel Purvis şi ucraineanul Kuksenkov cu 88.350 puncte. Flavius a deschis concursul la sărituri, unul dintre aparatele lui preferate. Vicecampion mondial în 2009 la sărituri, reşiţeanul a reuşit o...

 • Un băiat, trei finale, două şanse! Un băiat, trei finale, două şanse!
  8 apr 2011   Gimnastica

  Flavius Koczi a salvat ieri, în calificările Europeanului, onoarea băieţilor antrenaţi de Ioan Suciu. El a fost singurul dintre cei patru tricolori care a urcat în finale şi va evolua azi, la individual compus (ora 15:00, TVR2 şi Eurosport).

 • Flavius Koczi este singurul român calificat în finale la Europenele de gimnastică Flavius Koczi este singurul român calificat în finale la Europenele de gimnastică
  7 apr 2011   Gimnastica

  Flavius Koczi (foto) gimnastul de care se leagă speranţele României de medalie la Europenele de la Berlin, nu a dezamăgit astăzi, în calificările competiţiei. Reşiţeanul s-a calificat, fără probleme, în finala la individual compus (locul patru în clasamentul provizoriu). Mai mult, Flavius are şanse mari să urce şi în finala de la sărituriaparat unde a cucerit argintul mondial în 2009 (locul 2 în clasamentul parţial), dar şi la sol (locul 4 în clasamentul parţial).

 • Garantat 100%! Izbaşa, în finalele de la sol şi sărituri cu cele mai mari note Garantat 100%! Izbaşa, în finalele de la sol şi sărituri cu cele mai mari note
  7 apr 2011   Gimnastica

  Reprezentantele României au trecut ieri de primul hop al Europenelor din Berlin. În urma evoluţiilor din calificări, Sandra Izbaşa a acces în finala de la sol şi sărituri, Diana Chelaru la sol şi individual compus, Amelia Racea la sărituri. Ana Porgras nu a prins nicio finală. Vedeta incontestabilă a României a fost Sandra Izbaşa, care s-a bătut, după cinci ani, pentru un ultim act la sărituri.

 • 6 finale pentru România la CE de gimnastică: 2 la sol, 2 la sărituri şi 2 la individual compus! Nicio finalistă la bârnă! 6 finale pentru România la CE de gimnastică: 2 la sol, 2 la sărituri şi 2 la individual compus! Nicio finalistă la bârnă!
  6 apr 2011   Gimnastica

  Reprezentantele României la Europenele de gimnastică au trecut azi de emoţiile calificărilor. Sandra Izbaşa a avut un concurs perfect calificându-se în finala la sol şi sărituri, ea având şanse minime să prindă şi ultimul act la bârnă. Diana Chelaru i-a urmat exemplu campioanei olimpice la sol şi s-a calificat, fără emoţii, în finala la individual compus, dar şi în finala la sol. Din păcate, campioana mondială la bârnă, Ana Porgras nu a prins o zi foarte bună şi are şanse minime să urce în finala la paralele şi la bârnă. Campioana europeană en-titre la...

 • Ana vrea luptă egală cu Rusia Ana vrea luptă egală cu Rusia
  6 apr 2011   Gimnastica

  Campioana mondială la bârnă, Ana Porgras, intră azi în calificările Europenelor din Berlin, hotărâtă să se bată pentru medalia care i-a scăpat la ediţia de anul trecut, la finalul unei competiţii horror pentru ea. În 2010, la Birmingham, Ana a concurat în calificări şi în finala pe echipe cu dureri la glezna dreaptă, totul degenerând într-o accidentare urâtă, după ce a „ţinut” coborârea la bârnă pentru a aduce o notă mare la punctajul echipei. Retrasă din finalele pe aparate, Ana urmărea, cu lacrimi în ochi, din sală, finala la bârnă, unde se...

CLASAMENT Liga 1 Betano
POZ Echipa M V E Î GOL PCT
vezi detalii clasament »
1 CFR Cluj 10 7 2 1 15-4 50
2 FCSB 10 7 2 1 18-6 48
3 Viitorul 10 6 2 2 18-10 39
4 U Craiova 10 3 2 5 7-10 34
5 Astra 10 2 0 8 6-20 27
6 Sepsi OSK 10 0 2 8 5-19 21
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.