Antrenorul care a întreţinut relaţii sexuale cu o gimnastă de 18 ani a scăpat ieftin. S-a ales cu o amendă, iar părinţii au reacţionat vehement

20 mar 2019 9188 afişări Gimnastica
Antrenorul care a întreţinut relaţii sexuale cu o gimnastă de 18 ani a scăpat ieftin. S-a ales cu o amendă, iar părinţii au reacţionat vehement

Antrenorul de gimnastică al Universităţii din Michigan, Scott Vetere (39 de ani),  a fost arestat în luna octombrie pentru că a fost surprins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu una dintre elevele sale, chiar în campusul universitar. Şansa lui Vetere a fost că studenta împlinise recent vârsta de 18 ani, astfel că s-a ales doar cu o amendă şi a scăpat de închisoare.

Procurorii au ajuns la o înţelegere cu Vetere, iar omul care în 2000 se află în Top 10 gimnaşti din SUA a primit doar o amendă. Chiar şi aşa, Universitatea din Michigan l-a dat afară şi i-a interzis să mai lucreze vreodată în cadrul unei instituţii de învăţământ superior din SUA.

Părinţii care plătesc zeci de mii de dolari pe taxa prevăzută sunt de-a dreptul scandalizaţi. Conducerea Universităţii din Michigan a emis un comunicat pentru a calma spiritele: "Este un incident izolat. Suntem convinşi că astfel de lucruri nu se vor mai petrece în viitor."

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.