Daniel Ghiţă are o problemă neaşteptată: "Nu prea am adversari". De ce nu se poate lupta cu Remy Bonjasky + Un nou atac la adresa lui Cătălin Moroşanu şi Benny Adegbuyi: "Pe unu-l bat cu dreapta şi pe celălalt cu stânga"

7 apr 2019 4903 afişări Alte Sporturi
Daniel Ghiţă are o problemă neaşteptată: "Nu prea am adversari". De ce nu se poate lupta cu Remy Bonjasky + Un nou atac la adresa lui Cătălin Moroşanu şi Benny Adegbuyi: "Pe unu-l bat cu dreapta şi pe celălalt cu stânga"

Daniel Ghiţă (37 de ani) a obţinut o victorie facilă în faţa lui Petr Vondracek (41 de ani) într-o gală desfăşurată la sfârşitul lui martie. Românul s-a impus fără probleme, încă din prima rundă, şi vrea să lupte din nou, dar nu găseşte adversari pe măsură. Celebrul Remy Bonjasky cere o bursă imensă, iar Cătălin Moroşanu şi Benny Adegbuyi, "greii" din România, refuză să urce în ringul de K1 cu "Samuraiul Sălbatic".

"Problema este cu adversarii. Nu prea am adversari. De exemplu, promotorul galei Colosseum i-a pus o întrebare lui Bonjasky, să lupt cu el în iunie sau iulie. Bonjasky a acceptat, nu a refuzat lupta, dar a cerut o sumă de 500.000 de euro să lupte cu mine. Vă daţi seama că din start nu se poate. Sunt bugete de asemenea anvergură, sunt sume extrem de mari. Dacă cere Bonjasky 500.000 de euro, cer şi eu 500.000 de euro, deci din start ar fi vorba de un milion de euro", a spus Daniel Ghiţă, la Digi Sport.

Campionul K1 a comentat şi despre rivalitatea cu ceilalţi "grei" din România, în special de Cătălin Moroşanu, între cele două părţi fiind un vechi conflict. "Cu Moroşanu aş lupta într-o promoţie neutră. Aşa mi se pare corect. Dar fiecare vrea să facă bani de pe urma lui Daniel Ghiţă şi lui să nu-i dea nimic. I-am zis că oferta aia pe care a spus că mi-a făcut-o să o donăm la o casă de copii. Ideea este că nu mi-a făcut o ofertă scrisă".

Cum ar arăta lupta cu Moroşanu sau Benny în viziunea lui Ghiţă? "Pe Moroşanu îl bat cu o mână. Pe Benny îl bat cu stânga şi pe Moroşanu, cu dreapta", a încheiat acesta. Expresia "îl bat cu stânga pe Benny"  duce cu gândul la lupta lui Adegbuyi cu Jamal Ben Saddik. "Lupu te-a bătut doar cu mâna stângă! De zece ori?! Umilinţă pură!"

Războiul dintre Ghiţă şi ceilalţi "grei" din K1 a pornit de câteva luni. "Samuraiul" s-a întors în ring după patru ani şi l-a bătut pe Dzevad Poturak în doar un minut şi 35 de secunde. După luptă i-a lansat provocarea lui Cătălin Moroşanu, pentru a stabili cine e cel mai bun greu din kick box. Atât "Moartea din Carpaţi", cât şi Raul Cătinaş sau Benny Adegbuyi au dat replica, iar de aici s-a iscat un conflict mediatic.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.