Daniel Ghiţă, mai dur ca niciodată: "Marii campioni...nu vă aud şi nu vă văd! Aveţi şansa, sunt bătrân". Numele mare pe care l-a provocat: "Ai curaj? Eşti mai tânăr, puternic, popular şi cel mai bun din România"

4 nov 2018 10234 afişări Alte Sporturi
Daniel Ghiţă, mai dur ca niciodată: "Marii campioni...nu vă aud şi nu vă văd! Aveţi şansa, sunt bătrân". Numele mare pe care l-a provocat: "Ai curaj? Eşti mai tânăr, puternic, popular şi cel mai bun din România"


Daniel Ghiţă (37 de ani) vrea să se bată cu orice preţ cu Cătălin Moroşanu (34 de ani). Duminică, Ghiţă a lansat provocarea cu subiect şi predicat: "Moroşanu, ai curaj să lupţi cu mine bărbăteşte ? Eşti mai tânăr, puternic, popular şi cel mai bun din România. Aştept răspunsul".

Revenit în circuit cu un KO în prima repriză a meciului cu Dzevad Poturak în gala "Colosseum", de la Cluj, Daniel Ghiţă are planuri mari şi vrea să-i ia la rând pe campionii români din kickboxing. Iar prima ţintă a legendarului luptător este Cătălin Moroşanu: "Am spus că toţi marii 'campioni' ai României sa vină în ring să lupte cu mine: Pauză... Nu-i aud şi nu-i văd decât la emisiuni TV, unde sunt toţi 'campionii K1'. Luptătorilor, aveti şansa... Că nu mai sunt bun, sunt bătrân, dar vreau sa lupt cu lupii tinerii, mari campioni K1, pe care nu-i văd pe la acţiuni civice, doar la TV. Moroşanu, ai curaj să lupţi cu mine bărbăteşte? Eşti mai tânăr, puternic, popular şi cel mai bun din România. Aştept răspunsul", a fost mesajul provocator al lui Ghiţă, pe facebook.

La finalul meciului cu Poturak, Ghiţă a avut un mesaj asemănător pentru "Moartea din Carpaţi": "Acum în România aş dori să lupt cu Cătălin Moroşanu, care se consideră un sportiv de renume, un sportiv foarte bine cotat. Dacă are curaj să se lupte cu mine, îl aştept în ring. Dacă nu are curaj, să se retragă", a transmis Ghiţă.

De curând, Moroşanu, care are 45 de victorii şi 11 înfrângeri în kickboxing, a vorbit despre planurile sale de viitor: "La anul mă gândesc la retragere. Mai o fac o gală în Craiova, una în Ardeal şi îmi iau rămas bun de la toţi românii care m-au susţinut în ăştia 12 ani de carieră frumoasă", spunea luptătorul de 34 de ani.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.