Daniel Ghiţă nu l-a iertat pe Cătălin Moroşanu! "Samuraiul" a tunat în presa internaţională: "E o pisicuţă pe care o cumperi şi o arăţi la TV". Nu l-a uitat nici pe Benny Adegbuyi: "Să fii bătut de unul care avea mână ruptă..."

3 apr 2019 2931 afişări Alte Sporturi
Daniel Ghiţă nu l-a iertat pe Cătălin Moroşanu! "Samuraiul" a tunat în presa internaţională: "E o pisicuţă pe care o cumperi şi o arăţi la TV". Nu l-a uitat nici pe Benny Adegbuyi: "Să fii bătut de unul care avea mână ruptă..."

Daniel Ghiţă l-a învins pe Petr Vondracek zilele trecute,într-un meci fără istoric: rivalul românului a fost umplut de sânge şi declarat învins în mai puţin de o repriză. Recent, "Samuraiul Sălbatic" a vorbit în presa din Olanda despre cariera sa şi nu a ocolit "subiectele" Cătălin Moroşanu şi Benny Adegbuyi.      

"Moroşanu a început să vorbească despre mine în public şi pe la spate. Mi-am spus că trebuie să îl ignor pe acest băiat lipsit de talent, vrea doar atenţie şi este frustrat din cauza performanţelor mele. Dar a început să îşi spună în presă 'campion K1' şi tinerii pot crede că el chiar este un campion K1, deşi n-a fost niciodată. T

oata ziua apare în show-uri penibile. Este plătit să apară în aceste emisiuni", a spus sportivul. Ghiţă a continuat: "Am refuzat să apar în emisiuni, deşi ofertele mele erau mai mari ca ale lui. Eu sunt luptător, nu o pisicuţă pe care o cumperi şi o arăţi la TV", a spus Daniel Ghiţă în presa olandeză.

Acesta a atins şi subiectul Benny Adegbuyi: "Glory 62 a fost cel mai prost turneu la categoria grea din câte am văzut în viaţa mea. Jamal a câştigat cu mână ruptă prin TKO! Să fii bătut de Jamal cu o mână ruptă spune totul despre acest sportiv! Acum Benny spune ca e cel mai bun luptător român".

Conflictul dintre Daniel Ghiţă şi ceilalţi luptători din circuitul K1 durează de câteva luni. "Samuraiul" i-a provocat să urce cu el în ring, dar cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun. Totuşi, campionul "greilor" le-a dat note rivalilor privind calităţile arătate în luptă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.