VIDEO | Vasile Cîtea, preşedintele FR Box, în conflict cu protestatarii la mitingul PSD. Scene reprobabile la Iaşi

23 apr 2019 13274 afişări Box
VIDEO | Vasile Cîtea, preşedintele FR Box, în conflict cu protestatarii la mitingul PSD. Scene reprobabile la Iaşi

Vasile Cîtea, preşedintele Federaţiei Române de Box şi deputat al PSD, a fost implicat în incidente la Iaşi, unde a avut loc un miting electoral al socialiştilor. Protestatarii şi-au făcut apariţia, la rândul lor, iar Cîtea a avut o discuţie mai aprinsă cu unul dintre aceştia, pe care a încercat chiar să îl lovească.

Vasile Cîtea şi Tudor Ciuhordaru, aleşi ai PSD, au fost prinşi din urmă de mai mulţi protestatari are le-au reproşat pe un ton agresiv ineficienţa politică. Ciuhodaru a reuşit să se strecoare pe trecerea de pietoni, pe ultimele secunde de verde de la semafor, dar Vasile Cîtea a rămas în urmă, în mijlocul contestatarilor. De acolo până la înjurături şi chiar încercări de lovituri nu a fost mult.

Dialogul aprins dintre deputatul PSD şi protestatari:

„Jegoşilor! (...) V-aţi tuns toţi aşa ca puşcăriaşii”, i-au spus protestatarii.

„De ce plecaţi ca nişte şobolani?”, a mai fost întrebat deputatul PSD.

„Suntem cu voi, ce am furat eu? Ce ţi-am luat eu ţie?”, a replicat Cîtea.

„Băi, slugă proastă”, i-a strigat alt om din mulţime, căruia parlamentarul i-a răspuns:„Du-te-n m**** m****” şi se vede pe fimare cum încearcă să-l lovească.

„Ce aţi făcut pentru Moldova? La puşcărie!”, au spus alţii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.