Surpriză de ziua lui Bute: i-au cântat "La Mulţi Ani!" cu fanfara, în faţa casei părinteşti din Pechea

28 feb 2014 4863 afişări Box
Surpriză de ziua lui Bute: i-au cântat "La Mulţi Ani!" cu fanfara, în faţa casei părinteşti din Pechea
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Pugilistul Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie timp de aproape cinci ani, a avut parte, astăzi, de o surpriză de proporţii în ziua în care a împlinit 34 ani.

Aflat în casa părintească din comuna gălăţeană Pechea, Lucian Bute s-a trezit la poartă, puţin după prânz, că i se cântă „La mulţi ani” de către o întreagă fanfară, respectiv de către instrumentiştii de la „Muzica Apelor” din Constanţa. Surpriza a fost pusă la cale de naşul său de cununie, Emanoil Savin, primarul din Buşteni.

„Mă aşteptam la o vizită de la naşi, mai ales că imi spuseseră că pregătesc o surpriză, dar să vină cu ditamai fanfară...”, a spus Bute.

N-au mai stat mult în Pechea, Emanoil Savin pregătindu-i petrecerea la casa sa părintească, din comuna Costache Negri, unde au fost aşteptaţi cu plăcinte aburinde şi rasol de găină, bucate tradiţionale în zonă la zilele aniversare.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.