România a încheiat Campionatele Europene de box pentru juniori din Rusia cu patru medalii: două de argint şi două de bronz

16 oct 2018 412 afişări Box
România a încheiat Campionatele Europene de box pentru juniori din Rusia cu patru medalii: două de argint şi două de bronz

Boxul românesc se întoarce de la Anapa (Rusia), de la Campionatele Europene pentru juniori (masculin şi feminin) cu patru medalii.

Cei doi pugilişti români prezenţi în gala finală, un băiat şi o fată, au cedat în meciul pentru medalia de aur. La categoria 54 kg (feminin), Alexandra Ana Maria Gheorghe a fost învinsă de irlandeza Gartland Ellie Mai, iar la aceeaşi categorie, dar la masculin, Adrian Preda, a pierdut cu rusul Tiulemeşev Khunkerkhov. 

România a mai obţinut două medalii de bronz, ambele în concursul feminin, prin Ecaterina Dănileţ (60 kg) şi Petronela Georgiana Schinteie (80 kg).

Sportivii au fost însoţiţi la europene de antrenorii George Perţea, Constantin Gălbenuşe şi Traian Georgia. În competiţie s-a aflat şi arbitrul român Cristian Ciornia, care a încheiat în top 5 în clasamentul arbitrilor. Şeful delegaţiei a fost Cătălin Udubaşa.

Foto: delegaţia tricoloră de la Anapa

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.