Revanşa dintre Mayweather şi McGregor se va produce în Octagon, dar cu reguli schimbate. Cum se protejează americanul pentru a nu fi făcut ”pachet” din primul minut

10 apr 2018 11312 afişări Comentează şi tu Box
Revanşa dintre Mayweather şi McGregor se va produce în Octagon, dar cu reguli schimbate. Cum se protejează americanul pentru a nu fi făcut ”pachet” din primul minut
  • Floyd Mayweather şi Conor McGregor au produs, în august 2017, unul dintre cele mai mari spectacole din istoria sporturilor de contact. Chiar dacă au existat voci care au pus evenimentul sub semnul ”fake”-ului, reţeta financiară şi impactul mondial au fost covârşitoare.

După cum se ştie, Mayeather a câştigat prin TKO în repriza a 10-a, dar ambii combatanţi şi-au umplut conturile cu zeci de milioane de dolari (chiar sute, în cazul americanului).Cu un asemenea background, revanşa a intrat firesc pe lista de discuţii, însă pentru a produce o undă de interes la fel de mare era nevoie de  un alt cadru. ”După cum se ştie, mi-am anunţat retragerea din activitate, dar mă pot întoarce dacă există preţul corect. Sunt dispus să mă lupt cu el în UFC”, a spus Mayweather.

Acordul verbal al lui Mayweather nu e doar o vorbă în vânt. Meciul chiar va avea loc, în Octagon, însă după reguli schimbate, astfel încât americanul să nu fie făcut pachet din primul minut. Conform Forbes, care îl citează pe Omar Al Raisi, redactorul şef al unui cotidian sportiv din Dubai bine conectat la lumea sporturilor de contact, ”nu vor fi permise loviturile de picior, de coate sau genunchi şi nici proiectările, dar vor fi acceptate anumite lucruri, cum ar fi de pildă clinciurile”.

Cu asemenea detalii, este clar că meciul este ca şi perfectat. Sunt voci că ar fi fost deja anunţat, dacă nu ar fi existat incidentul provocat de McGregor la Barclays Center din New York, când a atacat autocarul unor luptători UFC.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.