Fabulos! Mayweather va încasa 142.000 de euro pe secundă pentru a intra în ring în ultima zi din an: meciul va avea loc în Japonia

30 dec 2018 4658 afişări Box
Fabulos! Mayweather va încasa 142.000 de euro pe secundă pentru a intra în ring în ultima zi din an: meciul va avea loc în Japonia

Floyd Mayweather, super campionul din box, va lupta pe 31 decembrie pe “Superarena” din Saitama, Japonia, împotriva lui Tenshin Nasukawa, un campion japonez din kickbox şi MMA. Lupta va fi una demonstrativă, dar care vine în faţă cu sume fabuloase.

Sportivul din SUA rămâne unul dintre cei mai excentrici sportivi, dar şi unul dintre cei mai bogaţi din lume. Iar Mayweather îşi va rotunji conturile cu o sumă fabuloasă. Boxerul care l-a învins pe Connor McGregor va încasa, pentru lupta din ultima zi din an, 77 de milioane de euro sau 142.470 de euro pe secundă.

Demonstrativul va dura doar nouă minute şi va avea trei minute pe repriză: "Nu va fi o luptă oficială, va fi un meci demonstrativ. Cel mai bine plătit din istorie. Doar pentru a promova acest eveniment s-a plătit o sumă cu 7 cifre, doar pentru a vorbi despre acest spectacol, este o nebunie. Regulile vor fi cele ale unui meci demonstrativ. Mă voi mişca timp de 9 minute. Este evident că, în ciuda faptului că m-am retras, încă mai pot să profit de astfel de ocazii. Am tot timpul apariţii în lumea întreagă şi câştig astfel o grămadă de bani", a declarat Mayweather.

"Nimeni nu l-a învins pe adversarul meu în trecut şi aş vrea să fiu eu cel care face istorie. Pumnul meu poate schimba istoria. Nu vreau neapărat anumite reguli, cu sau fără lovituri de picior. Adversarul meu pare mai înalt decât este, dar cred că îl pot lovi", a spus Nasukawa.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.