DeGale promite un K.O. până în runda 3! "Meciul nu va dura mai mult!" Ce a "văzut" englezul în ochii lui Bute

28 nov 2015 7385 afişări Box
DeGale promite un K.O. până în runda 3! "Meciul nu va dura mai mult!" Ce a "văzut" englezul în ochii lui Bute GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Pugilistl britanic James DeGale a declarat că meciul său cu Lucian Bute, în care îşi va apăra centura IBF la categoria supermijlocie, nu va dura mai multe de trei runde, informează journaldemontreal.com.

După ce a pozat faţă în faţă cu Bute, DeGale a spus: "Înaintea acestei scene, îi dădeam şase asalturi. Acum aş spune că nu va dura mai mult de trei runde". "Spun asta având în vedere pregătirea mea şi ceea ce am văzut în ochii lui. Am văzut ultimele sale două meciuri, între care şi cel cu Carl Froch, şi nu este capabil să oprească un adversar atunci când acesta îi pune presiune", a adăugat britanicul.

Lucian Bute va boxa, sâmbătă, în Quebec, cu britanicul James DeGale, care îşi va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

Bute a mai boxat de patru ori la Quebec şi speră ca a cincea oară să-şi recupereze centura pe care a deţinut-o mai bine de patru ani şi jumătate, între octombrie 2007 şi mai 2012. Unul dintre succesele lui cele mai importante a fost la 5 noiembrie 2011, când l-a învins pe Glen Johnson, în sala Colisee Pepsi, în faţa a peste 15.000 de spectatori.

În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii, două înfrângeri, 25 KO, a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

Mediafax

Tag-uri: box, degale, bute
Comentează
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.